پنجشنبه برگزار می‌شود

جشن هسته‌ای با حضور رئیس‌جمهور

گروه سیاسی: رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت در پنجاه و پنجمین سفر استانی هیات دولت، چهارشنبه این هفته به اصفهان سفر می‌کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،رئیس‌جمهور در سفر استانی خود به اصفهان، علاوه بر سخنرانی در جمع مردم اصفهان و بازدید از چند طرح عمرانی مصوب دور اول سفرهای استانی، در جشن روز بیستم فروردین، روز ملی هسته ای شرکت خواهد کرد. جشن روز ملی هسته‌ای همزمان با سفر استانی رئیس‌جمهور به استان اصفهان 20 فروردین برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۴۴۱۶۴
رئیس‌جمهور در پنجاه و پنجمین سفر استانی هیات دولت قرار است ضمن سخنرانی در جمع مردم اصفهان از چند پروژه عمرانی مصوب دور اول سفرهای استانی هیات دولت نیز بازدید کند.  احمدی‌نژاد همچنین در روز اول سفر خود با خانواده شهدا و ایثارگران استان اصفهان دیدار می‌کند.  جلسات کارگروه‌های تخصصی نیز با حضور رئیس‌جمهور، وزیران مربوط و مسوولان استانی برگزار می‌شود.

احمدی‌نژاد همچنین قرار است، در عصر دومین روز سفر خود به این استان در جشن 20 فروردین ماه  که به نام روز ملی هسته‌ای نامگذاری شده است  شرکت کند و به ایراد سخنرانی بپردازد. وی در دومین روز از سفر خود به استان اصفهان همچنین در جمع علما و روحانیون استان سخنرانی و با مردم نیز به صورت چهره به چهره دیدار و گفتگو می‌کند.  شرکت در جلسه استانی هیات دولت و حضور در جمع خبرنگاران برای تشریح مصوبات این جلسه از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر به استان اصفهان است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها