jamejamonline
دانش عمومی کد خبر: ۲۴۳۷۹۳ ۱۹ فروردين ۱۳۸۸  |  ۰۹:۵۹

محققان آمریکایی دریافتند که جوانه‌های سه روزه کلم بروکلی، باکتری Helicobacter pylori که عامل اصلی بروز سرطان معده می‌باشد را سرکوب می‌کنند.

جد فاهی از دانشکده پزشکی جان‌هاپکینز ، معتقد است که تاثیر پیشگیرانه موجود در بروکلی برای تقریبا دو‌ دهه گذشته شناخته شده است، اما برای نخستین‌بار است که یک طرح پژوهشی تاثیر مصرف بروکلی بر جلوگیری از سرایت باکتری که منجر به سرطان معده می‌شود را نشان می‌دهد.

محققان از 48 مرد و زن ژاپنی که باکتری Helicobacter در آنها سرایت کرده بود ثبت نام به عمل آورده و روزانه مقدار 70 گرم جوانه بروکلی یا یونجه را برای مدت هشت هفته برای آنان تجویز کردند و پس از آن شدت انتشار باکتری یاد شده را در روز نخست، هفته چهارم و هشتم آزمایش کردند.

پژوهشگران یاد شده در نتیجه‌گیری خود که در Cancer Prevention Research چاپ شد، اعلام کردند که سطح انتشار باکتری یاد شده به طور چشمگیری در بیماران یاد شده کاهش یافت، اما در بیمارانی که جوانه یونجه مصرف کردند به همان مقدار قبل باقی ماند.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: