هفته سی‌ و یکم لیگ برتر

پیروزی ذوب‌آهن، مس، فولاد و استقلال اهواز

تیم‌های ذوب‌آهن، مس، استقلال اهواز، فولاد، پاس و صبا حریفان خود را در هفته سی‌و یکم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر شکست دادند.
کد خبر: ۲۴۳۰۱۹

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت‌های هفته سی‌و یکم فوتبال لیگ برتر هفت دیدار دیگر در شهرهای مختلف انجام شد. درحساس‌ترین مسابقه عصر امروز (جمعه) تیم ذوب‌آهن در اصفهان با گل‌های قاسم حدادی‌فر (60) و محسن مسلمان (71) موفق شد دو بر صفر تیم پیام مشهد را شکست دهد.

مس کرمان در ورزشگاه اکباتان تهران میهمان تیم راه‌آهن شهرری بود که توانست با یک‌گل حریف خود را شکست داده و جایگاه خود را در رده سوم جدول مستحکم کند.

فولاد خوزستان نیز با همین نتیجه در قزوین، تیم پیکان را از پیش رو برداشت. احمد آل‌نعمه (62) تک‌گل بازی را به ثمر رساند.

مقاومت سپاسی هم در شیراز با یک گل از پاس همدان شکست خورد. استقلال اهواز توانست با نتیجه سه بر یک از سد میهمان خود سایپا کرج بگذرد.

دیدار تیم‌های داماش گیلان و فولاد سپاهان اصفهان در رشت و همچنین ابومسلم خراسان و برق شیراز در مشهد نیز با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.

همچنین پیش از برگزاری این مسابقات دو تیم پرسپولیس و صبا در قم به مصاف هم رفتند که این مسابقه هم با نتیجه دو بر صفر به سود صبا تمام شد.

آخرین دیدار از مسابقات این هفته لیگ برتر هم‌اکنون بین تیم‌های استقلال تهران و ملوان بندرانزلی در ورزشگاه آزادی جریان دارد که این بازی هم تا دقیقه 81 با دو گل آرش برهانی و  تک گل جان واریو، با حساب سه بر صفر به سود استقلال ادامه دارد.

در پایان رقابت‌های برگزار شده؛ استقلال تهران در صورت برتری برابر ملوان با 61 امتیاز صدرنشین خواهد بود. ذوب‌آهن هم با 60 دوم؛ مس با 52 سوم است. صبا؛ سپاهان و پرسپولیس نیز با 49 امتیاز در رده‌های بعدی قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها