حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
بهرام افشارزاده در گفت و گو با فارس اظهار داشت: در جلسه ای که با روسای فدراسیون های ورزش های رزمی داشتیم از آنها خواستیم تا اردوهای خود را در موعد مقرر ادامه داده و با آمادگی کامل در این مسابقات شرک کنند.
وی با اشاره به اینکه با درخواست آنها مبنی بر عدم حضور در این رقابت ها موافقت نکرده است، تصریح کرد: باید تا 15 فروردین ماه اسامی نهایی را به شورای المپیک آسیا اعلام کنیم به همین دلیل فدراسیون ها بایستی نفرات ثابت اعزامی را به زودی معرفی کنند.
افشارزاده ادامه داد: در سفری که قدمی، سرپرست کاروان اعزامی به تایلند داشت از تمامی امکانات، سالن ها و هتل های محل اقامت تیم ها بازدید و در خصوص نحوه و چگونگی برگزاری مسابقات صحبت شد که گویا همه چیز رضایت بخش بوده است.
دبیر کل کمیته ملی المپیک درباره قطعیت اعزام کاراته گفت: برای اعزام دخترها با مشکل مواجه هستیم. قرار است ششم اردیبهشت ماه همزمان با المپیک هنرهای رزمی هیات اجرایی و مجمع عمومی شورای المپیک آسیا جلسه ای داشته باشند که در این خصوص در آنجا صحبت می کنیم؛ اما تیم مردان راهی تایلند می شود.
وی در خصوص اعزام کیک بوکسینگ اظهار داشت: بعد از تعطیلات بنده، قدمی، نوحی رئیس فدراسیون ورزش های رزمی و ناصر نصیری نماینده کیک بوکسینگ واکو جهان در ایران جلسه ای خواهیم داشت تا تکلیف اعزام این تیم را مشخص کنیم.
افشارزاده از سفر شیخ احمد، رئیس شورای المپیک آسیا به ایران خبر داد و افزود: قرار است ایشان فردا صبح به ایران آمده و عصر برگردد تا ضمن بازدید از امکانات کمیته ملی المپیک درباره ورزش ایران و آسیا بیشتر با هم صحبت کنیم.
چندی پیش روسای فدراسیون های رزمی در نامه ای به کمیته ملی المپیک درخواست عدم اعزام به نخستین دوره بازی های هنرهای رزمی آسیا را مطرح کرده بودند. آنها بحث دوشغله ها و عدم تمرکز لازم را به عنوان دلایل این تصمیم خود بیان کرده بودند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....