حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا،این اظهارات گیتس زمانی مطرح شد که آمریکا در حال بررسی استراتژی نظامیاش در افغانستان است.
گیتس به سوالی مبنی بر اینکه آیا آمریکا آماده مذاکره با طالبان است پاسخ نداد و گفت: پاسخ به این سوال در زمان پایان بررسی استراتژی نظامی آمریکا مشخص میشود.
وزیر دفاع آمریکا تصریح کرد: به اعتقاد من باید بررسی استراتژی را تا زمان دستیابی به نگرش روشن در قبال این مساله ادامه دهیم.
قرار است بررسی این استراتژی اواخر ماه مارس پایان یابد.
گیتس ابراز امیدواری کرد که کارشناسان غیر نظامی بیشتر به افغانستان قبل از کارشناسان کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به افغانستان اعزام شوند.
گیتس تصریح کرد: کشورهای عضو ناتو آماده اعزام نیروهای بیشتر به افغانستان جهت تضمین امنیت در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری افغانستان هستند اما به اعتقاد من آنچه که به آن نیازمند هستیم حمایت از بخش غیر نظامی افغانستان و اعزام کارشناسان کشاورزی و دیگر کارشناسان به افغانستان برای حمایت از توسعه اقتصادی این کشور است ما باید از واقعیت این مسایل آگاه شویم.
وی پیش بینی کرد که باراک اوباما رییس جمهور آمریکا ظرف چند روز آینده درباره استقرار نیروها در افغانستان تصمیمگیری کند.
وی تصریح کرد: استقرار نخست نیروها بسیار محدود خواهد بود یعنی در حدود یک گردان و چه بسا که دولت اوباما بتواند هم زمان با فرا رسیدن ماه آوریل آینده استراتژیاش را در افغانستان تکمیل کند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....