حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
ابراهیم کاظمینژاد امروز در گفتگو با فارس در سنندج اظهار داشت: بر اثر انفجار این مواد محترقه غیراستاندارد و دستساز یک واحد مسکونی که در آن به ساخت مواد محترقه دستساز مشغول بودند دچار حریق و آتشسوزی شد و به طور کامل تخریب شد.
وی افزود: پاسگاه روستای صلواتآباد از توابع شهرستان سنندج با مشاهده حادثه به محل اعزام شدند و با کمک ماموران انتظامی پاسگاه دو نفر از ساکنان منزل که به شدت مجروح شده بودند به بیمارستان انتقال داده شدند که امکان سالم ماندن آنان نیز با توجه به شدت جراحات دور از انتظار است.
کاظمینژاد اذعان داشت: براثر این سانحه دلخراش یکی از این اعضا که مشغول ساخت مواد محترقه و منفجره در داخل منزل بودند بر اثر انفجار این مواد بر اثر شدت جراحات وارده بعد از چند دقیقه جان خود را از دست داد.
وی تصریح کرد: با تلاش ماموران انتظامی تاکنون در این ارتباط شش نفر دستگیر شدند و در بازرسی از آن منزل 300 عدد مواد محترقه و منفجره دستساز خطرناک و غیراستاندارد کشف و ضبط شده است.
کاظمینژاد در پایان از مردم استان کردستان و شهروندان خواست با توجه به قرار گرفتن در آستانه ایام پایانی سال و چهارشنبه سوری در صورت مشاهده هرگونه ساخت مواد محترقه و منفجره مراتب را به پلیس 110 اطلاع دهند تا حوادث ناگوار اینچنینی در آستانه سال جدید برای مردم پیش نیاید.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....