در مراسم معرفی برگزیدگان فرهنگستان‌های کشور عنوان شد

ضرورت احترام به دانشمندان برای پیشرفت کشور

گروه فرهنگ و هنر: در دهمین دوره‌ انتخاب چهره‌های برگزیده‌ فرهنگستان‌های جمهوری اسلامی ایران، از 4 چهره‌ برتر تقدیر شد. به گزارش ایسنا، در این مراسم که پنجشنبه 15 اسفند در سازمان اسناد و کتابخانه‌ ملی و با تقدیر از عبدالمحمد آیتی از فرهنگستان زبان و ادب فارسی، عبدالمجید کیانی هندی از فرهنگستان هنر، بهمن یزدی صمدی از فرهنگستان علوم و اسماعیل یزدی از فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد، غلامعلی حداد‌عادل،رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در سخنانی گفت: در جهان امروز، هیچ کشوری بدون پشتوانه‌ علمی نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند و یکی از ارکان استقلال، پیشرفت در علم و فناوری است که بدون احترام به دانشمندان و اهل علم شدنی نیست. در ادامه، عبدالمحمد آیتی، برگزیده‌ فرهنگستان زبان و ادب فارسی که به دلیل بیماری و مشکل حرکتی با صندلی چرخ‌دار در مراسم حضور یافته بود، در سخنانی گفت: هرچند قدرت تحریر در من رو به نقصان نهاده، همچنان در تلاشم که به این ناتوانی فائق آیم تا خداوند چه خواهد. امیدوارم آثاری که از خود به یادگار می‌گذارم، برای عموم مفید واقع شود.
کد خبر: ۲۴۰۳۰۷
سپس عبدالمجید کیانی‌ هندی، برگزیده‌ فرهنگستان هنر هم گفت: وقتی به فرهنگ و موسیقی کشور‌های مختلف نگاهی گذرا می‌کنیم، مشاهده می‌شود کمتر کشوری مانند ایران دارای هنر موسیقی بسیار غنی، آن‌ هم در جایگاه معنوی باشد؛ موسیقی‌ که در نوع خود بی‌نظیر و سرشار از طبیعت‌ زیبای ایران و سرشار از تفکر والای اسلامی است. اسماعیل یزدی، برگزیده‌ فرهنگستان علوم پزشکی نیز در سخنانی با اشاره‌ به تاریخ ایران از دوران اسلامی تاکنون گفت: باید به میراث فرهنگی و تمدن ایرانی، تقویت هویت‌های کلی تاریخی توجه کرد و از توانمندی‌هایی که در بطن جامعه‌ ما وجود دارد نیز با شناخت همه‌جانبه تاریخ تاریک و روشن علم و دانش‌پروری ایران در پیش از اسلام و دوران اسلامی بهره گرفت و از آن در برنامه‌ریزی‌های امروزی استفاده کرد.

در پایان، بهمن یزدی‌ صمدی، برگزیده‌ فرهنگستان علوم در سخنانی تاکید کرد: پیشرفت و ترقی‌خواهی از خصوصیات انسان است و نیز صفات رحمانی او؛ به ‌همین دلیل کودک در مرحله‌ بزرگ‌ شدن به دانشجو تبدیل می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها