بافتن تفننی، زوال عقل را به تاخیر می‌اندازد

گروه سلامت: گروه پژوهشگران می‌گویند: انجام سرگرمی‌هایی مانند بافتن تفننی لباس، مطالعه کتاب یا انجام بازی‌های رایانه‌ای زمان بروز اختلال مشاعر و زوال عقل را در افراد به تاخیر می‌اندازد و احتمال تضعیف حافظه را کاهش می‌دهد. به گزارش ایسنا،‌ این محققان از سوی دیگر تاکید کردند که مشاهده تلویزیون مخصوصا اگر زیاد و به صورت افراطی صورت گیرد، خطر زوال عقل را تشدید می‌کند. به همین ترتیب هرچه زمان بیشتری صرف تماشای تلویزیون کنید، سرعت تخریب و تضعیف حافظه افزایش پیدا می‌کند.
کد خبر: ۲۳۸۰۹۷

در این پژوهش نزدیک به 200 فرد 70 تا 89 ساله که با مشکلات خفیف حافظه‌ای مواجه بودند، با گروهی از افراد سالم در همین گروه سنی مورد مقایسه قرار گرفتند. محققان مرکز طبی مایوکلینیک در مینسوتای آمریکا از داوطلبان درخواست کردند که فعالیت‌های روزانه‌شان را که در ظرف یک‌سال گذشته انجام داده بودند، شرح دهند. همچنین از آنها خواسته شد توضیح دهند که در سنین 50 تا 65 سالگی چه نوع فعالیت ذهنی داشته‌اند.

براساس این گزارش که در نشست آکادمی نورولوژی آمریکا ارائه شده است، یک میلیون نفر ظرف 10 سال آینده به آلزایمر مبتلا خواهند شد و به همین خاطر کشف راه‌های جدید برای مقابله با زوال عقل و پیشگیری از آن برای بشر ضروری است.

در این گزارش آمده است: افرادی که در دوران میانسالی معمولا با تفریحاتی چون مطالعه کتاب، حل کردن جدول یا بافتن لباس مشغول بوده‌اند 40 درصد کمتر دچار تضعیف و تحلیل حافظه می‌شوند. این افراد همچنین در دوران سالخوردگی و سنین بالاتر بین 30 تا 50 درصد کمتر به بیماری زوال عقل مبتلا خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها