محمد عظیمی عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری و سخنگوی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرگزاری مهر، در پاسخ به سئوالی درباره نتیجه دیدار اخیر جبهه پیروان خط امام و رهبری با رئیس جمهور، اظهار داشت: جبهه پیروان در انتخابات آتی با احمدی نژاد هماهنگ است و این دیدار یک حرکت جدی در جهت هماهنگی بیشتر تشکل های جبهه با یکدیگر در این خصوص بود.
وی افزود: این حرکت به منظور هماهنگی بیشتر بین تشکل های جبهه پیروان و رئیس جمهور صورت گرفت تا نهایتاً به نتیجه خوبی منجر شود.
این عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین گفت: نوع نگاه تشکل های جبهه در حمایت از کاندیدای نهایی اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری دهم به سمت آقای احمدی نژاد است.
عظیمی تصریح کرد: نتایج کامل این دیدار پس از جمع بندی در جلسه روز سه شنبه کمیته سیاسی جبهه ، منتشر خواهد شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد