ایجاد محدودیت برای دانشجویان ایران رشته فضا در فرانسه

پس از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره امید به فضا توسط متخصصین ایرانی، دانشگاه‌های فرانسه محدویت‌هایی را برای دانشجویان ایرانی رشته هوا فضا اعمال کردند.پیش بینی می‌شود این محدودیتها در دیگر کشورهای اروپایی نیز اعمال شود.
کد خبر: ۲۳۵۶۳۰

به گزارش ایرنا از پاریس مهندس "مهدی شادکار" که برای تحصیل در دوره های تکمیلی مهندسی فتوگرامتری و موقعیت یابی (پی.پی.ام.دی) در فرانسه حضور دارد ، اخیرا از همراهی با سایر دانشجویان و تردد به ساختمان مرکز تحقیقات فضایی فرانسه منع شده است.

مسئولان دوره مهندسی موقعیت یابی و فتو گرامتری در نظر دارند یک دوره کوتاه کارآموزی را در شهر تولوز فرانسه و با هماهنگی دپارتمان پردازش تصاویر (آی.جی.ان) و در این مرکز برگزار نمایند.

دانشجویان در این دوره یک ساله ، در خصوص بررسی و تحلیل تصاویر هوایی دریافتی از ماهواره یا هواپیما مهارتهایی را کسب می نمایند.

طبق روال معمول ، این دانشجویان برای انجام امور اداری و نیز صرف ناهار به ساختمان مجاور که مرکز ملی تحقیقات فضایی فرانسه (س.ان.ای.اس) می باشد ، تردد می کنند اما در نامه ای که نسخه ای از آن در اختیار دفتر ایرنا قرار گرفته است ، مرکز فوق از پذیرش مهندس مهدی شادکار حتی برای صرف ناهار نیز جلوگیری کرده است.

در این نامه ، علت عدم پذیرش شادکار ، ملیت ایرانی وی ذکر شده است.

مرکز ملی تحقیقات فضایی فرانسه متولی فرستادن ماهواره به فضا است و بخشی از این مرکز وظیفه بررسی و آنالیز عکس های ماهواره ای را بر عهده دارد و این بخش با دوره کارآموزی این دانشجویان همپوشانی دارد.

این مرکز فضایی فرانسه در حالی نسبت به حضور این دانشجوی ایرانی تبعیض روا می دارد که روش های ارائه شده در دوره مهندسی (پی.پی.ام.دی) با تکنولوژی انگلیسی- آمریکایی نزدیک است و با تکنولوژی فرانسوی کاملا متفاوت است.

مکاتبات انجام گرفته درباره عدم موافقت مرکز فضایی فرانسه با حضور دانشجوی ایرانی و نیز در خواست مجدد مدارک هویتی نامبرده توسط سازمان ملی جغرافیا (آی.جی.ان) ، همه پس از موفقیت دانشمندان و محققان ایرانی در ساخت و ارسال ماهواره امید به فضا صورت گرفته است.

این درحالی است که سازمان ملی جغرافیای فرانسه و دپارتمان پردازش تصاویر ، اوراق هویتی و دانشجویی مهندس شادکار را از قبل دریافت کرده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها