به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ سید عبدالرحیم موسوی امروز پنجشنبه در حاشیه آیین صبحگاه مشترک نیروهای زمینی، هوایی و دریایی در مرکز آموزش های هوایی شهید خضرایی افزود: قرارگاه پدافند هوایی نیز توسط یکی از فرزندان برومند نیروی هوایی مدیریت می شود و با تشکیل دو نیروی مقتدر و مستقل و با درایت فرماندهان، هر دو نیرو با توانایی بالا به سمت اهداف تعیین شده حرکت می کنند.
جانشین فرمانده کل ارتش از تلاش های امیر سرتیپ میقانی و شاه صفی فرماندهان قرارگاه پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش قدردانی کرد.
وی در ادامه گفت و گو با خبرنگاران با تاکید بر این که ارتش و نیروهای مسلح در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند، اظهار داشت: اگرچه در بخش طراحی و ساخت سلاح و تجهیزات و روش ها و تاکتیک ها خودکفا هستیم و جهادگران، صنعتگران و دانشگاهیان آنچه را لازم باشد تولید می کنند اما مهم ترین عامل توانمندی این نیرو، ایمان و باور به پیروزی و اتکای به خود است.
امیر موسوی با اشاره به نقش ارتش در مراحل مختلف انقلاب اسلامی تصریح کرد: در تمامی مشکلات و دشواری ها، ارتش بویژه نیروی هوایی بر تبعیت خود از ولی فقیه پایدار بوده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم