ضر غامی در ششمین همایش تجلیل از پیرغلامان اباعبدالله الحسین (ع)‌ اعلا‌م کرد :

شاعران و مداحان حسینی سرمایه‌های ارزشمند جامعه

گروه رسانه : ششمین مراسم تجلیل از پیرغلامان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)‌ عصر دیروز در فضایی سرشار از معنویت و عشق به مکتب امام حسین (ع)‌ در حسینیه جماران برگزار شد. در این مراسم که جمعی از مداحان و پیرغلامان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام حضور داشتند رئیس سازمان صداوسیما در خجسته ایام سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی یاد و خاطره امام خمینی‌(ره)‌ را گرامی داشت و گفت: امام بزرگوار با اتکا به فرهنگ حسینی و اعتقاد راسخ به مکتب عاشورا انقلاب اسلامی را هدایت، رهبری و به پیروزی رساند. ضرغامی با اشاره به این که شاعران و مداحان سرمایه‌های ارزشمند جامعه به شمار می‌روند، گفت: تجلیل از شخصیت‌های برجسته‌ای که ده‌ها سال از عمر پربرکت خود را در خدمت ترویج مکتب امام حسین (ع)‌ بوده‌اند، تجلیل از فرهنگ متعالی و حیات بخش عاشورا است.
کد خبر: ۲۳۳۱۳۵

وی توجه به سه عنصر مهم عقلانیت، شجاعت و عاطفه را از عمده دلایل ماندگاری قیام بی‌نظیر امام حسین(ع)‌ در طول تاریخ ذکر کرد و افزود: رسانه ملی در فعالیت‌های دینی خود با هدف ترویج ارزش‌های این قیام الهی به این 3 عنصر مهم توجه جدی دارد.

رئیس رسانه ملی با اشاره به عمق نفوذ برنامه‌های دینی، کارآمدی و تاثیرگذاری فعالیت‌های مذهبی تصریح کرد: برای عظمت و تعالی‌بخشی به این فعالیت‌ها باید آسیب‌ها را شناسایی و از ایجاد انحراف در این مسیر جلوگیری کرد.

مهندس ضرغامی در ادامه فعالیت‌های صداوسیما را در دهه محرم امسال رضایت‌بخش خواند و گفت: در این ایام دوهزار برنامه فاخر و تاثیرگذار  از شبکه‌های مختلف رسانه ملی در قالب‌های گوناگون تولید و پخش شده است که توجه به عناصر تاثیرگذار و توفیق بیشتر در اجتناب از خطاها، از ویژگی‌های مهم آنها به شمار می‌رود.

رئیس سازمان صداوسیما، مقاومت و پیروزی مردم فلسطین در جنگ 22 روزه و حزب‌الله لبنان در جنگ 33 روزه با رژیم اشغالگر قدس را نمونه‌ای از الگوگیری ملت‌ها از قیام امام حسین (ع)‌ و ایستادگی آن امام بزرگوار در مقابل ظلم دانست و بر اهمیت بیش از پیش تبلیغ ابعاد مختلف قیام امام حسین (ع) تاکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها