وزیر خارجه ایرلند با ارسال نامهای به همتایان اروپایی خود خواستار بازنگری در روابط اتحادیه اروپا با رژیم اسرائیل به دلیل ارتکاب جنایات جنگی در غزه شد.
کد خبر: ۲۳۳۰۶۸
به گزارش فارس روزنامه الشرقالاوسط نوشت: وزیر خارجه ایرلند با فرستادن نامهای به همتایان خود در اتحادیه اروپا از آنان خواست تا در روند تحکیم مناسبات این اتحادیه با اسرائیل و افزایش سطح آن تا درجه ممتاز بازنگری کنند.
در این نامه آمدهاست: اقدامات اسرائیل در حمله به نوار غزه مستحق تحکیم روابط با آن نیست بلکه باید مجازاتهای سیاسی و دیپلماتیک بر تلآویو اعمال کرد.
بدنبال ارتکاب جنایات جنگی نظامیان صهیونیستی در نوارغزه، سندیکاها و فعالان سیاسی با برپایی تظاهرات مردمی فشارهای زیادی بر دولت ایرلند وارد کردهاند تا سفیر اسرائیل در دولبین را طرد کند.
به نوشته این روزنامه،سندیکاهای فنی و حرفهای میکوشند تا تحریمهای تجاری را علیه اسرائیل اعمال کنند. بر همین اساس، برخی شرکتهای ایرلندی هرگونه مبادلات تجاری با تلآویو را تحریم کردهاند.