درگیری مسلحانه برای نجات نوجوان 13 ساله از چنگال آدمرباها
گروه حوادث: کارآگاهان پلیس آگاهی استان فارس طی تحقیقات گسترده پلیسی، اعضای یک گروه آدمربایی را که برای ارتکاب جرایمشان، متوسل به درگیری مسلحانه نیز میشدند، متلاشی و فرد گروگان را نیز آزاد کردند.
سرهنگ محمدی، رئیس پلیس آگاهی استان فارس در بیان جزئیات این خبر گفت: چندی پیش، فردی با مراجعه به کارآگاهان اظهار کرد عدهای ناشناس، پسر 13 سالهاش را در راه مدرسه با خودرویی با پلاک نامشخص ربوده و متواری شدند.
کد خبر: ۲۳۱۹۰۰
با توجه به اهمیت موضوع، دستگیری ربایندگان در دستور کار قرار گرفت و تحقیقات همهجانبه آغاز شد و خانواده نوجوان ربوده شده از طرف کارآگاهان، تحت آموزشهای لازم قرار گرفتند تا این که فردی ناشناس طی تماس تلفنی، مبلغ یکصد میلیون در قبال آزادی نوجوان ربوده شده خواست. کارآگاهان که با استفاده از شگردهای خاص پلیسی پی به محل اختفای ربایندگان برده بودند، در اقدامی ضربتی محل موردنظر را محاصره کردند، اما ناگهان از منزلی به سمت ماموران تیراندازی شد که با استفاده از قانون به کارگیری سلاح، ماموران نیز اقدام به شلیک متقابل کردند و ربایندگان که با آتش سنگین، خود را در محاصره کامل کارآگاهان میدیدند تسلیم کارآگاهان شدند و گروگان 13 ساله از محل اختفای آنان نجات یافت و تحویل والدینش شد. پس از دستگیری و اعتراف متهمان، با صدور قرار آنها روانه زندان شدند و تحقیقات درباره دستگیری دیگر متهمان ادامه دارد.