قشقاوی:

کشتی کمک‌های ایران در آستانه ورودبه غزه است

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: کشتی ایرانی حامل کمک‌ها برای مردم غزه از بندر پرت سعید عبور کرده و در آستانه ورود به غزه است.
کد خبر: ۲۲۸۶۵۶

به گزارش خبرگزاری فارس، حسن قشقاوی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان پیش از ظهر امروز دوشنبه در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در خصوص اظهارات اخیر اوباما درباره ایران با بیان اینکه اوباما بارها گفته است که در آمریکا یک ریاست جمهوری داریم و تا 20 ژانویه بوش رئیس جمهور می‌باشد، گفت: آقای اوباما عنوان کرد بعد از این تاریخ مسئولیت ریاست جمهوری را بر عهده می‌گیرد و ما بارها گفته‌ایم که باید ببینیم که این تغییر رویکرد مطرح در تبلیغات انتخاباتی اوباما در عمل به چه صورت است و آیا به تغییر اساسی در رفتار و مواضع آمریکا نسبت به ایران منجر خواهد شد.

به گفته وی باید تلاش شود اظهارات گذشته و مواردی که عدم حقیقی بودن آن ثابت شده توسط تیم و رئیس جمهور جدید آمریکا در خصوص ایران تکرار نشود.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: ایران متناسب با رویکرد، رفتار و عملکرد اقدام متناسب و به موقع را خواهد داشت.

یکی از خبرنگاران به ادعای وزارت صنایع اسپانیا مبنی بر فروش سلاح به ایران اشاره کرد که سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد؛ ما هیچ موضع رسمی از اسپانیا در این باره دریافت نکردیم و این موضوعی بود که در رسانه‌ها مطرح شد.

قشقاوی درباره آغاز فعالیت شبکه بی.بی.سی فارسی در هفته جاری که سوال یکی از خبرنگاران بود با بیان اینکه وزارت خارجه مسئول رسانه‌های داخلی و خارجی نیست، خاطرنشان کرد: وزارت ارشاد این مسئولیت را به عهده دارد.

وی در عین حال اظهار داشت: افکار عمومی ایران و همچنین مجلس شورای اسلامی به خاطر رویکردهای غلط بی.بی.سی از جمله در بحران اخیر غزه موضع بی.بی.سی را با حساسیت ویژه‌ای مورد توجه قرار می‌دهد.

قشقاوی همچنین از سفر لاریجانی رئیس مجلس به ترکیه و دیدار با مقامات ترک در آنکارا خبر داد و گفت: آقای لاریجانی فردا به ترکیه می‌رود و چهارشنبه در اجلاس روسای پارلمان‌های کشورهای اسلامی در استانبول شرکت خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه درباره قطعنامه 1860 شورای امنیت با یادآوری این نکته که گر چه این قطعنامه بسیار دیرهنگام بود، خاطر نشان کرد: این قطعنامه تحت ترتیبات فصل ششم است که الزام آور نمی‌باشد.

وی همچنین خبر داد که کشتی ایرانی حامل کمک‌ها برای مردم غزه از بندر پرت سعید عبور کرده و در آستانه ورود به غزه است.

قشقاوی همچنین با اشاره به نامه اخیر منوچهر متکی به ابوالغیط همتای مصری‌اش در مورد تاسیس بیمارستان صحرایی و پذیرش مجروحین غزه خاطرنشان کرد: این درخواست تا الان با پاسخ مثبت مصر مواجه نشده که امیدواریم مصری‌ها پاسخ مثبت دهند.

سخنگوی وزارت خارجه درباره کشتی ایرانی متوقف شده در ترکیه که عازم ونزوئلا بود، اظهار داشت: سفارت ایران پیگیر موضوع است و در حال گفتگو با مقامات ترکیه می‌باشد که به زودی رفع توقیف صورت می‌گیرد و کشتی به سمت مقصد حرکت خواهد کرد.

خبرنگاری با اشاره به پذیرش پروتکل الحاقی توسط آمریکا و امضای آن توسط جرج بوش و اظهارات آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه این اقدام آمریکا علامتی برای ایران است موضع جمهوری اسلامی را در این رابطه جویا شد که قشقاوی این اقدام را یک کار و سیاسی خواند و گفت: این اقدام در عمل هیچ تاثیری نخواهد داشت.

سخنگوی وزارت خارجه در ادامه آمریکا را در خط مقدم تهدید علیه بشریت خواند.
وی همچنین رژیم صهیونیستی را خط قرمز غرب نسبت به همه معیارهای قابل قبول آنها بیان کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها