سرخابی‌ها به پیروزی می اندیشند

بازی حساس در اصفهان، دوئل آبی‌ها در تهران

گروه ورزش: تقابل انگیزه‌های متفاوت در بازی‌های هفته بیست‌‌ویکم، می‌تواند بازی‌های جذابی را در آستانه تعطیلی دوباره این بازی‌ها، رقم بزند. در عین حال بازی‌های امروز می‌تواند آبستن حوادث مختلفی برای برخی تیم‌های حاضر در لیگ باشد. شرایط نامساعد پرسپولیس که با شکست خانگی مقابل ملوان به بحران نزدیک شده، با یک شکست دیگر می‌تواند موجبات ایجاد تحول در کادر مدیریتی یا فنی این باشگاه را فراهم کند. از طرفی برای کادر فنی برق شیراز و پیکان هم هیچ حاشیه امنیتی وجود ندارد و بازی‌های هفته بیست‌ویکم آخرین فرصت به‌شمار می‌رود. شاگردان محمد عباسی که تا هفته دهم تنها تیم بدون شکست لیگ بودند، در 9 هفته اخیر حتی یک بازی را هم نبرده‌اند تا برق شیراز از غالب یک مدعی تا رده چهاردهم جدول پایین بیاید. پیکان هم که یکی از مدعیان قهرمانی در نیم فصل بود، 7 هفته آخر را بدون پیروزی سپری کرد تا با سقوط به مکان هفتم جدول، در آستانه تغییر و تحول اساسی در کادر فنی قرار بگیرد.
کد خبر: ۲۲۷۸۹۳

البته شرایط برای بگوویچ و پاس هم که از 10 بازی آخرشان، فقط یک بازی را برده‌اند دراماتیک است، اما همدانی‌ها به سرمربی کروات خود 5 هفته فرصت داده‌اند تا تیم را از این بحران نجات دهد. با در نظر گرفتن این شرایط و رقابت تیم‌های تهرانی و اصفهانی برای صدرنشینی، می‌توان پیش‌بینی کرد که امروز لیگ برتر شاهد یک هفته پرهیجان و پرحادثه خواهد بود.

گل بازی‌های هفته بیست‌و‌یکم، مصاف ذوب‌آهن و پرسپولیس در فولادشهر است. البته این بازی هم به لطف برنامه‌ریزی سازمان لیگ، همچون حساس‌ترین بازی هفته گذشته در وقت ناهار و از ساعت 30/13 آغاز می‌شود تا بخشی از جذابیت‌های آن خود به خود کاسته شود. در این بازی که با قضاوت هدایت ممبینی برگزار می‌شود، ذوب‌آهن بهترین فرصت را برای بازگشت به صدر جدول در اختیار دارد. شاگردان ابراهیم‌زاده می‌توانند با غلبه بر یکی از مدعیان قهرمانی ضمن فاصله گرفتن از این تیم، خود را به استقلال صدرنشین تحمیل کنند. ذوب‌آهن در 10 بازی خانگی‌اش، نه تنها طعم شکست را نچشیده که در 7 بازی نیز پیروز شده است. در مقابل پرسپولیس کارنامه ضعیفی در بازی‌های خارج از خانه داشته و از 9 بازی، 4 تای آنها را واگذار کرده است. با این حال پیروانی به کسب پیروزی در بازی امروز امیدوار است: «خوشبختانه بدون بازیکن مصدوم و با انگیزه بالا عازم اصفهان هستیم تا با یک بازی مقتدرانه، ذوب آهن را شکست دهیم. ما ملوان را دست‌کم گرفتیم، اما این اشتباه را در مقابل ذوب‌آهن تکرار نخواهیم کرد.»

تنها غایب بازی امروز ایوان پتروویچ است که به دلیل جشن کریسمس به کشورش بازگشته است. غیر از او هیچ یک از بازیکنان پرسپولیس و ذوب‌آهن برای این بازی مشکلی ندارند و به همین دلیل می‌توان یک بازی زیبا را از 2 تیم شاهد بود.

استقلال  - مس؛ دوئل استقلالی‌ها

مصاف حساس استقلال و مس کرمان، حسن ختام بازی‌های امروز لیگ برتر است. این بازی که از ساعت 30/15 و با سوت یدالله جهانبازی آغاز می‌شود، به نوعی یک دوئل بزرگ برای استقلالی‌هاست. روی نیمکت مربیگری، تقابل تفکرات امیر قلعه‌نویی و پرویز مظلومی دیدنی است و داخل زمین هم رقابت وحید طالب‌لو و سیدمهدی رحمتی در درون دروازه جذابیت‌های بالایی دارد. البته مصاف امیرحسین صادقی با مهاجمان استقلال هم می‌تواند صحنه‌های زیبایی را به تصویر بکشد.

قلعه‌نویی که معمولا در آستانه بازی‌های حساس، کمتر مصاحبه می‌کند، در مورد بازی با مس فقط به این یک جمله بسنده کرد که؛ ما بازی با سپاهان را از دست داده‌ایم و باید با تمرکز کامل به شکست مس بیندیشیم، اما مظلومی درباره این بازی گفت: «با احترامی که برای همه استقلالی‌ها قائل هستم باید بگویم برای انجام یک بازی خوب و کسب پیروزی به تهران آمده‌ایم تا با به‌دست آوردن 3 امتیاز حساس این دیدار، به جمع مدعیان قهرمانی صعود کنیم.»

پس از پیروزی مس برابر مقاومت و نزدیک شدن این تیم به جمع مدعیان قهرمانی، شاگردان مظلومی از نظر روحی و فنی در شرایط خوبی قرار دارند و این می‌تواند بر جذابیت بازی امروز بیفزاید.

برنامه هفته بیست‌و‌یکم

مقاومت سپاسی - پیکان، ساعت 14 در حافظیه شیراز

پیام - داماش گیلان، ساعت 14 در ثامن الائمه مشهد

پاس - برق شیراز، ساعت 14 در قدس همدان

سایپا - راه‌آهن، ساعت 15/14 در انقلاب کرج

ملوان - فولاد خوزستان، ساعت 15/14 در تختی انزلی

صبا - سپاهان، ساعت 15/14 در یادگار امام (ره) قم

استقلال - مس کرمان، ساعت 30/15 در آزادی تهران

ذوب‌آهن - پرسپولیس، ساعت 30/13 در فولادشهر اصفهان

*‌ بازی استقلال اهواز و ابومسلم نیز به دلیل لغو پرواز مشهد  آبادان، به زمان دیگری موکول شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها