سقوط آسانسور از طبقه نهم 8 مجروح بر جای گذاشت

گروه حوادث: با سقوط اتاقک یک آسانسور از طبقه نهم، 8 نفر از ساکنان یک مجتمع مسکونی بشدت آسیب دیدند. بهروز تشکر، مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی درباره این حادثه به «جام‌جم» گفت: غروب روز دوشنبه با صدای مهیب سقوط آسانسوری از طبقه نهم یک ساختمان در خیابان مجاهدین اسلام، ساکنان مجتمع بهنام سراسیمه از محل سکونت خود خارج شدند و موضوع را به سازمان آتش‌نشانی اطلاع دادند.تشکر افزود: به دنبال این تماس بلافاصله یک گروه نجات از ایستگاه یکم آتش‌نشانی عازم محل شدند و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان را آغاز کردند.
کد خبر: ۲۲۵۵۰۸

بررسی‌های اولیه حاکی بود؛ 8 نفر از ساکنان مجتمع که در میان آنها یک کودک 8 ساله نیز بود، بدون توجه به ظرفیت آسانسور در طبقه نهم از آسانسور استفاده کرده‌اند که این حادثه روی داده است.

تشکر افزود: با اقدامات اولیه از سوی امدادرسانان آتش‌نشانی، در آسانسور گشوده شد و 8 نفر از ساکنان که از ناحیه پا، لگن و کمر بشدت آسیب دیده بودند، به ماموران اورژانس تحویل داده شدند.

مصدومان بستری شدند

مهدی فضیلت‌خواه، کارشناس روابط عمومی اورژانس تهران نیز در خصوص این حادثه به «جام‌جم» گفت: پس از اطلاع اورژانس از وقوع حادثه در چهارراه آبسردار در خیابان 17 شهریور مبنی بر سقوط آسانسور، ماموران امداد به محل عزیمت کردند و مشخص شد حادثه در ساختمانی 10 طبقه روی داده که به دلیل استفاده بیش از حد ظرفیت آسانسور و پاره شدن سیم بکسل، اتاقک به درون پارکینگ سقوط کرده است.

وی افزود: با اعزام 4 دستگاه آمبولانس، مصدومان حادثه به بیمارستان‌های امام حسین (ع) و سینا منتقل شدند و پزشکان اقدامات درمانی خود را آغاز کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها