هاشمی رفسنجانی:

ورود اعراب به مذاکرات هسته‌ای، توطئه‌ای جدید است

گروه سیاسی: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح مسائلی چون ورود اعراب به موضوع هسته‌ای ایران را توطئه جدید دشمنان و سوءاستفاده از اوضاع منطقه دانست. به گزارش فارس، هاشمی رفسنجانی که در حاشیه همایش آسیب‌شناسی پژوهش در دفاع مقدس در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد افزود: تا حالا خود آمریکا، اروپا، چین و روسیه بودند و حالا می‌خواهند برای خود شریک بگیرند.وی همچنین در خصوص تصمیمش برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: قطعا کاندیدا نخواهم شد.هاشمی رفسنجانی درباره احتمال کاندیدا شدن برادرش محمد هاشمی نیز گفت: من در کار وی دخالت نمی‌کنم، اما بعید می‌دانم او بخواهد در انتخابات کاندیدا شود.
کد خبر: ۲۲۵۰۹۸

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با بیان این که جنگ تحمیلی، نمونه مشابهی در تاریخ ندارد، گفت: باید واقعیات جنگ را ثبت و به صورت دانشگاهی تجزیه و تحلیل کنیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در همایش آسیب‌شناسی پژوهش در دفاع مقدس، با بیان این که ایران اسلامی به تبعیت از اسلام و قرآن طرفدار جنگ نبوده و نیست و نمی‌خواهد باشد، گفت: در عین حال قرآن بر آمادگی دفاعی مسلمانان تاکید کرده است.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به مشکلات فرماندهی جنگ در دوران بنی‌صدر افزود: با رفتن بنی‌صدر و باز شدن راه همکاری سپاه با ارتش، قطعه جدیدی در تاریخ جنگ پیدا شد.

وی با بیان این که ارتش دارای سیستم، افراد تحصیلکرده و امکانات مناسبی بود، گفت: در این مقطع باید روی نقش ارتش تکیه شود؛ زیرا در پرورش نیروهای سپاه خیلی خوب کار کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این موضوع قابل تحقیق است که چطور سپاه بنیه نظامی خود را با کمک ارتش از غنایم جنگی به وجود آورد.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به دستیابی ایران به ساخت موشک‌هایی با برد 70 تا 80 کیلومتر در اواخر جنگ گفت: صنایع نظامی امروز ما که یک قدرت صنعتی نظامی قابل توجه در دنیاست، از آن موقع آغاز شد.

وی با بیان این که رشته عملیات بزرگی مانند کربلای 5 و حلبچه باعث شد که دشمن با امکانات موشکی و افزایش قدرت ما آشنا شود، افزود: هر کدام از این رشته عملیات می‌تواند موضوع یک تحقیق علمی باشد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دروغ را یکی از آسیب‌های اساسی در تحقیقات علمی و تاریخ‌نویسی برشمرد و گفت: با دروغ‌نویسی درواقع تاریخ دچار انحراف می‌شود و نسل‌های آینده براساس این دروغ‌ها تصمیم‌گیری خواهند کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: باید از دروغ گفتن در تاریخ‌نویسی جنگ و اطلا‌ع‌‌رسانی آن بشدت پرهیز شود، در عین حال که نباید خیلی از مطالب راست را نیز به دلیل محرمانه بودن آن بروز داد.

وی گفت: ممکن است هنوز برخی از آنها سری باشد؛ زیرا ما هنوز صلح دائم را امضا نکرده‌ایم و وضع منطقه نیز اجازه نمی‌دهد که همه اطلاعات رسانه‌ای شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها