گاردین :

تداوم شهرک‌سازی اثبات‌کننده اشغالگری اسرائیل است

به نوشته روزنامه انگلیسی گاردین رژیم صهیونیستی اراضی فلسطینی را اشغال کرده و بر اساس قوانین بین المللی ساخت و ساز در اراضی اشغالی غیر قانونی است.
کد خبر: ۲۲۵۰۰۶
روزنامه گاردین در ادامه مطلب خود نوشت : سازمان ملل متحد و جامعه جهانی درغیر قانونی بودن شهرکسازی های اسرائیل در اراضی فلسطینی اتفاق نظر دارند و این موضوع توسط دادگاه بین المللی لاهه در سال 2004 مورد تائید قرار گرفته است.

به نوشته این روزنامه، دادگاه بین المللی لاهه در سال 2004 حکم به غیر قانونی بودن دیوار حائل داد و دلیل این حکم آن بود که دیوار از اراضی اشغال شده توسط صهیونیستها عبور می کرد.

توجیه صهیونیستها برای ساخت و سازهای خود همواره این مطلب بوده که آنها در زمینهای مورد مناقشه ساخت و ساز می کنند. بدبینی درباره اقدامات تل آویو در سرزمینهای اشغالی از سال 2005 و زمانی که تعدادی از ساکنان این شهرک‌ها شکایتی را در دادگاه عالی اسرائیل مطرح کردند آغاز شد.

در این پرونده آمده بود که "آریل شارون" نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستنی دستور تخلیه برخی از این شهرک‌ها را داده بود. در اصل شارون بر اساس توافقی که با بوش کرده بود دستور تخلیه شهرکها را صادر کرد. توافق شارون و بوش این بود که اسرائیل در ازای تخلیه غزه می تواند بخش زیادی از بیت القدس شرقی و کرانه باختری را در اختیار خود نگه دارد.  

با این وجود رژیم صهیونیستی همواره در جوامع بین المللی بر این مسئله پافشاری می کند که شهرکسازی ها در زمینهای مورد مناقشه انجام می شود و نه در اراضی اشغالی، اما نهادهای بین المللی معتقدند که شهرکسازی ها در اراضی اشغالی انجام می شود و به همین دلیل غیر قانونی هستند.

مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها