214 فقره سرقت گاوصندوق در پرونده باند 6 نفره سرقت

گروه حوادث: در ادامه تحقیقات قضایی پلیسی از اعضای یک باند 6 نفره سرقت، معلوم شد آنها 214 فقره گاوصندوق مغازه‌های مختلف را در تهران به سرقت برده‌اند. به گزارش «جام‌جم»، چندی قبل یکی از مغازه‌داران تهران به اداره 17 پلیس آگاهی تهران، مراجعه کرد و از به سرقت رفتن گاوصندوق مغازه‌اش که حاوی پول و چندین فقره چک بوده است، اطلاع داد.
کد خبر: ۲۲۴۵۶۴

پس از این شکایت، ماموران اداره 17 آگاهی پایتخت به محل حادثه در غرب تهران عزیمت کردند و در بررسی از محل سرقت پی بردند که سارقان نیمه شب پس از تخریب در مغازه، گاوصندوق را با خود برده‌اند.  به این ترتیب، پرونده‌ای تشکیل و تحقیقات برای شناسایی سارقان آغاز شد تا این که شکایت‌های متعدد دیگری در اختیار پلیس قرار گرفت مبنی بر این که افرادی ناشناس نیمه شب مغازه‌های آنها را در شمال، شمال غرب، جنوب، شرق و غرب پایتخت مورد سرقت قرار داده‌اند و گاوصندوق مغازه‌ها را تخریب کرده و محتویات آن را با خود برده‌اند.

آلبوم مجرمان راز گشود

کارآگاهان در بررسی از پرونده شاکیان پی بردند همگی آنها به یک شیوه مورد سرقت قرار گرفته‌اند و در ادامه این احتمال مطرح شد که سارقان از اعضای یک باند حرفه‌ای باشند. به این ترتیب پس از مشاهده و بررسی آلبوم مجرمان مشخص شد سارق سابقه‌داری به نام رضا که پیش از این به اتهام 7 فقره سابقه کیفری درخصوص سرقت اماکن و کلاهبرداری زندانی شده بود، بتازگی آزاد شده و از چندی قبل به اتهام سرقت از چند مغازه تحت تعقیب ماموران پایگاه هشتم آگاهی تهران قرار دارد.

بنابراین، وی تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و 23 خرداد ماه امسال در یکی از محله‌های تهران دستگیر شد و با انتقال به اداره 17 پلیس آگاهی تهران، مورد بازجویی قرار گرفت و اعتراف کرد که با همدستی پسرش و 4 نفر به نام‌های احمد، جواد، محسن و بهزاد، نیمه شب‌ها به 30 مغازه در مناطق مختلف تهران دستبرد ‌زده و گاوصندوق این مغازه‌ها را سرقت می‌کرده‌اند. پس از اعتراف این متهم، همدستانش هم دستگیر و به همکاری با رضا  سرکرده باند  اعتراف کردند.

متهمان با قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 11 تهران روانه زندان شدند و تحقیقات تکمیلی از اعضای این باند برای افشای دیگر سرقت‌های آنها ادامه پیدا کرد تا این که چند روز قبل اعضای باند به 184 فقره سرقت دیگر اعتراف کردند.

اعتراف به 214 فقره سرقت

رضا سرکرده باند در اظهاراتش به پلیس گفت: من و همدستانم نیمه‌های شب به مغازه‌های سوپرمارکت، قنادی، لوازم یدکی و نمایشگاه خودرو در محله‌های مختلف تهران می‌رفتیم و پس از تخریب در ورودی، وارد مغازه‌ها می‌شدیم و اقدام به باز کردن قفل گاوصندوق‌ها می‌کردیم. اگر گاوصندوق باز می‌شد، پول و چک‌های آن را برمی‌داشتیم و در غیر این صورت گاوصندوق را با خود می‌بردیم و پس از انتقال آن به خارج شهر، آن را تخریب و محتویات آن را سرقت می‌کردیم.

برای این که ردی هم از خود بر جا نگذاریم، 3 نفری سرقت می‌کردیم و در سرقت بعد اعضای باند جابه‌جا می‌شدند و چک‌های مسروقه را هم با مدارک جعلی در بانک‌ها نقد و میان هم تقسیم می‌کردیم. تاکنون پس از سرقت 214 فقره گاوصندوق، 500 میلیون تومان به دست آورده‌ایم.

بنا بر این گزارش، اعضای باند پس از اعتراف به 214 فقره سرقت، روانه زندان شده‌اند و تحقیق از آنها ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها