دبیر شورای عالی ترافیک کشور:

بخش‌هایی از طرح جامع ترافیک مغایرت قانونی دارد

گروه جامعه: دبیر شورای عالی ترافیک کشور گفت: بخش‌هایی از طرح جامع ترافیک تهران مغایرت قانونی دارد و تا زمانی که مغایرت‌های قانونی این طرح رفع نشود، این طرح قابل تصویب نیست. مجتبی شفیعی در گفتگو با فارس در پاسخ به این پرسش که آیا طرح جامع تهران قبل از تصویب در شورای عالی ترافیک کشور امکان عملیاتی شدن دارد، اظهار کرد: در بخش‌هایی که واضح است، عملیات اجرایی آن را مسوولان شهرداری می‌توانند؛ شروع کنند. هر چند طرح جامع یک طرح بلند مدت است که در آن کلیات مطرح شده است نه جزئیات و عملیات اجرایی طرح‌ها.
کد خبر: ۲۲۴۵۵۶

وی ادامه داد: طرح جامع یک سند بالادستی است. در واقع به مثابه قانون اساسی ترافیک است که طرح‌های اجرایی به استناد آن تهیه و عملیاتی می‌شوند. این‌طور نیست اگر طرح یک ماه دیگر تصویب نشود؛ اتفاق خاصی می‌افتد و اقدامات اجرایی دچار اختلال می‌شود. طرح جامع شهر تهران یک‌سال طول کشید تا به تصویب برسد. دبیر شورای عالی ترافیک کشور با بیان این که طرح جامع ترافیک تهران دارای اشکالات جدی و مغایرت‌های قانونی است، تصریح کرد: به عنوان مثال؛ در قانون حمل و نقل و سوخت سهم 75 درصد حمل و نقل برای افق سال 91 دیده شده است، در صورتی که در طرح جامع ترافیک تهران سال 1404 افق تحقق این سهم دیده شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود چنین اشکال مهمی؛ تصویب طرح جامع توسط شورای شهر تهران قابل توجه است.

طرح جامع ترافیک تهران را اجرا می‌کنیم

از سوی دیگر رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن اتمام حجت با شورای عالی ترافیک کشور، معطل ماندن طرح جامع حمل و نقل و ترافیک تهران در این شورا را مورد انتقاد جدی قرار داد.

مهدی چمران اظهار کرد: منتظر تصویب طرح جامع ترافیک تهران نمی‌مانیم و این طرح را اجرا می‌کنیم. رئیس شورای شهر با تاکید بر این که سال‌ها بهترین متخصصان شهرداری تهران و کارشناسان ترافیک روی این طرح مطالعه و کار کرده‌اند، افزود: اگر طرح بهتری دارید ارائه کنید وگرنه ما برنامه خود را اجرا می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها