به گزارش ایسنا، فرمانده نیروهای شمالی در آمریکا اعلام کرد: نیروهای مسلح آمریکا 20 ژانویه آینده در واشنگتن به حالت آماده باش در خواهند آمد و در این راستا نیروی هوایی آمریکا نیز در این طرح امنیتی مشارکت خواهد داشت و شبکهی عظیمی از حمایتهای پزشکی و امدادرسانی تشکیل خواهد شد.
وی گفت: این تدابیر امنیتی در راستای جلوگیری از هر گونه حمله تروریستی در روز مراسم تحلیف باراک اوباما به عنوان رییس جمهور آمریکا است، چرا که پیش بینی میشود میلیونها تن در این شهر حاضر شوند.
روزنامه اماراتی الاتحاد به نقل از این ژنرال آمریکایی نوشت: ما هیچ تهدیدی دریافت نکردهایم اما باید در این روز مهم و تاریخی نسبت به هر گونه احتمال هوشیار باشیم.
این مسوول ادامه داد: در این روز 7500 سرباز و چهار هزار تن از نیروهای گارد ملی در حالت آماده باش خواهند بود.
فرمانده نیروی هوایی آمریکا - کانادا در آمریکای شمالی گشت زنیهای هوایی خود را بر فراز حریم هوایی آمریکا در راستای جلوگیری از هر گونه حملهی احتمالی افزایش خواهد داد و سکوی پرتاب موشکهای پاتریوت در واشنگتن مستقر خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم