مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی خبر داد:

واگذاری نیمی از ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه به بخش خصوصی

جلیل بیات مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه از واگذاری 124 دستگاه اتوبوس این سازمان به بخش خصوصی خبرداد.
کد خبر: ۲۲۲۲۹۰

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه در گفتگو با ایسنا ، افزود: در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی و اجرای دستورالعمل‌های صادره از سوی سازمان شهرداریهای کل کشور، سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه در نظر دارد 124 دستگاه از اتوبوس‌های ملکی خود را به بهره‌برداران بخش خصوصی و شرکت‌های واجد الشرایط تعیین شده واگذار کند.

وی اظهارداشت: این دومین فاز خصوصی سازی ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه است که در فاز اول واگذاری 54 دستگاه اتوبوس جدید بود که در پایان سال گذشته به بخش خصوصی واگذار شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه گفت: در فاز اول خصوصی سازی ناوگان اتوبوسرانی، 54 دستگاه اتوبوس در خطوط مرکزی شهر شامل خیابان مدرس ، میدان فردوسی ، خیام ، بهار ، پردیس و شهرک ژاندارمری اقدام به جابجایی مسافرین می‌کنند.

بیات تصریح کرد: اتوبوس‌هایی که در فاز دوم و به زودی به بخش خصوصی واگذار می‌شوند نسبت به جابجایی مسافرین در خطوط شمال، شمال غربی و شمال شرقی شهر کرمانشاه اقدام خواهند کرد.

وی خاطر نشان کرد: در نظر داریم که در فازهای بعدی نیز بر اساس قوانین و مقررات و مصوبات مربوطه و امکانات لازم سایر بخش‌ها و خطوط اتوبوسرانی کرمانشاه را نیز به بخش خصوصی واگذار کنیم.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه گفت: در حال حاضر سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه دارای 220 دستگاه اتوبوس دولتی و 54 دستگاه اتوبوس و 72 دستگاه مینی بوس در بخش خصوصی است که این ناوگان به طور متوسط روزانه 250 تا 300 هزار نفر را در سطح شهر جابه جا می‌کند.

بیات افزود: تمامی اتوبوس‌های واگذار شده به شرکت‌های خصوصی موظفند بر اساس دستورالعمل‌های صادره مستقیما زیر نظر سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه و حومه و بر اساس برنامه‌ریزی‌های مرتبط همسان با اتوبوس‌های بخش دولتی فعالیت کنند و تنها تفاوت آنان نسبت به اتوبوس‌های دولتی دریافت کرایه است که به صورت نقدی از مسافرین به مبلغ 500 ریال دریافت می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به این که فعالیت بخش خصوصی در خطوط تحت پوشش، نیازی به باجه‌های فروش بلیط ندارد، سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه نیز نسبت به جمع‌آوری و جابه‌جایی باجه‌های فروش بلیط در خطوط مربوطه اقدام می‌کند که این امر در فضا سازی پیاده‌روها و ایستگاه‌های اتوبوس و همچنین زیباسازی فضای شهری نقش بسزایی دارد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه گفت: در کلیه مناطق 5 گانه تحت پوشش حمل و نقل شهری در اتوبوسرانی مجموعا یک هزار و 360 ایستگاه و 52 مسیر تردد اتوبوس‌های خصوصی و دولتی وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها