به گزارش ایسنا، جرج بوش رییس جمهور آمریکا، پس از بازدید از مرکز ضد تروریسم ملی در مک لین این اظهارات را اعلام کرد.
فعالیت این مرکز ضد تروریسم در راستای تحلیل و بررسی اطلاعات مربوط به تروریسم داخلی و خارجی است. بوش ضمن قدردانی از کارکنان این مرکز تصریح کرد که چالش مقابله با تروریسم از طریق تحلیلهای اطلاعاتی و امور شناسایی برای مدتی ادامه خواهد داشت.
براساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، وی افزود: در بازدید از این مرکز به این موضوع پی بردم که آمریکا در پاسخ به فعالیتهای تروریستی با امکانات بهتری مجهز شده است.
حضور بوش در این مرکز بخشی از آخرین بازدیدهای وی از آژانسهای فدرال آمریکا پیش از پایان دوران ریاست جمهوریاش است.
بوش همچنین در گفتوگو با شبکهی ان.بی.سی اظهار داشت: ابوغریب و افشای شکنجه زندانیان دربند در این زندان، موجب ناامیدی شدید است.
وی گفت: من اعتراف میکنم که از برخی مسایل پشیمانم. شکنجه زندانیان عراقی توسط نظامیان آمریکا به هیبت و اعتبار آمریکا ضربه زد.
رییس جمهور آمریکا که تنها تا 20 ژانویه تصدی این پست را برعهده دارد، افزود: من در این زندان نبودم اما فرماندهی سیستمهای نظامی مسوول زندن ابوغریب را که در آن چنین جنایتهایی صورت گرفته را برعهده داشتم. اعتراف میکنم که این نوع عملکرد در زندان ابوغریب وجهه بد و نادرستی را از آمریکا و ارتش این کشور به جهان ارائه کرد.
جرج بوش تصریح کرد: مسوولیت ما در عراق خیلی طولانی تر از آن بود که تصور میشد، اما من از ایجاد یک جامعه دموکرات در عراق خرسندم و به مسوولان عراقی به خاطر تلاش سختشان در این زمینه تبریک گفتم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم