جشن تئاتر، استان‌های شمالی را به اردبیل می‌برد

اردبیل - خبرنگار جام‌جم: جشنواره تئاتر سیره نبوی و علوی همزمان با دهه ولایت و در گرامیداشت عید غدیرخم با شرکت استان‌های شمال کشور در اردبیل برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۲۱۱۳۱
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با اعلام این خبر به جام‌جم گفت: در این جشنواره هنرمندانی از خراسان شمالی، گلستان، ‌مازندران، سمنان، ‌گیلان، زنجان و اردبیل از 21 تا 23 آذرماه آثار هنری خود را به نمایش خواهند گذاشت.

وی اضافه کرد:‌برای شرکت در این جشنواره 39‌نمایش به دبیرخانه ارسال شده که از میان آنها 19 نمایش به مرحله دوم جشنواره راه یافته که درنهایت 10 نمایش به عنوان نمایش‌های برگزیده انتخاب و معرفی خواهند شد.

وی همچنین از برگزاری نمایشگاه سراسری قرآن دهه ولایت در مصلای اردبیل خبرداد و گفت: ‌این نمایشگاه 16 بخش دارد و روز 19 آذر برگزار خواهد شد.‌در کنار این نمایشگاه از استادان، پیشکسوتان و خادمان برتر قرآنی نیز تجلیل خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها