در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
وی گفت: یک عدد تخممرغ کامل متشکل از 2 بخش زرده و سفیده دارای 50 گرم وزن است که 17 گرم آن را زرده و 33 گرم آن را سفیده تشکیل میدهد.
دکتر مظفری با اشاره به چربی موجود در زده تخممرغ، مصرف بیش از حد این ماده غذایی را توصیه نکرد و تاکید کرد: مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی، اختلال در کلسترول و دیابت، بایست در مصرف تخممرغ محتاطانه عمل کنند؛ به عبارتی این بیماران باید مصرف تخممرغ را به یک تا 2 مرتبه در هفته کاهش دهند.
دکتر مظفری توصیه کرد: از آنجا که ماده غذایی تخممرغ بهترین غذا به منظور آغاز تغذیه تکمیلی کودک است، بنابراین والدین بایست تغذیه تکمیلی کودک پس از 6 ماهگی را با زرده تخممرغ که انرژی بدن کودک را فراهم میآورد، شروع کنند، ولی توجه داشته باشند که سفیده تخممرغ محرک و آلرژیزاست.
وی، بهترین شکل مصرف تخممرغ را روش آبپز دانست و ضمن توصیه به اجتناب از مصرف تخممرغ عسلی به خصوص جهت کودکان، گفت: تخممرغ به صورت کاملا پخته مصرف شود، چرا که هضم تخممرغ پخته در بدن آسانتر انجام میگیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: بعضا در تخممرغهای آبپز شده، رنگ سیاه متمایل به سبز در بین زرده و سفیده قابل مشاهده است، که این امر به دلیل ترکیبات آهندار موجود در این ماده غذایی است و به دلیل آبپز شدن زیاد ایجاد میشود و هیچ مشکلی برای مصرف آن وجود ندارد.
وی پرهیز از مصرف تخممرغهای شکسته، پرهیز از مصرف تخممرغهای دچار تغییر در رنگ و بوی محتویات و دارای لکه خون در زرده یا سفیده، عدم شستشوی تخممرغ قبل از نگهداری در یخچال را از جمله نکاتی برشمرد که حین مصرف این ماده غذایی بایست به آن توجه شود.
دکتر مظفری در پایان شناور شدن تخممرغ روی آب، از هم پاشیدگی تراکم زرده و پارگی آن و مخلوط شدن با سفیده هنگام شکستن را از ویژگیهای تخممرغهای غیرقابل مصرف ذکر کرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه