صفار هرندی: توجه مردم به کتاب بیشتر شده است

گروه فرهنگ و هنر: مراسم تجلیل از شایستگان تقدیر بیست‌وپنجمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و برگزیدگان شانزدهمین دوره خادمان نشر، همزمان با آغاز هفته کتاب، روز گذشته در سرای اهل قلم برگزار شد. به گزارش ایسنا، محمدحسین صفار هرندی،‌ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: کتاب سال درواقع معرفی قله‌های نشر مکتوب است و فرایند برگزیدگان این عرصه، با دقت و وسواس انجام شده است؛ چراکه می‌خواستیم جایگاه این جایزه محفوظ بماند. وزیر ارشاد با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های کتاب در سراسر کشور تاکید کرد: نمایشگاه‌ها جای کتابفروشان را نمی‌گیرند؛ بلکه محلی برای تأمین کتاب کتابفروشی فلان محل‌اند؛ اما این فقط برای تحریک جامعه برای کتابخوانی است؛ کما این‌که ما راه‌های دیگری را می‌جوییم؛ تبلیغات یکی از راه‌هاست؛ مدد رسانه ملی که مدتی است طلب کردیم و نتایج خوبی داشته است؛ اما اینها باز کفایت نمی‌کند؛ ما باید کتاب را به دست طالب آن برسانیم و از هر راهی برای رساندن کتاب به کتابخوان استفاده کنیم.
کد خبر: ۲۱۶۶۰۰

یکی دیگر از راه‌ها این است که کتابخانه‌های باز را در مجامع سازمان دهیم، در پایانه‌های اتوبوسرانی، فرودگاه‌ها، مساجد و ساختمان پزشکان، کتابخانه‌های باز شروع به کار کرده‌اند و این هیجانی است که به شیوه‌های مختلف به جان جامعه افتاده تا مردم با کتاب آشتی کنند.

صفار هرندی با بیان این‌که طبق آمارها، توجه مردم به کتاب بیشتر شده است، یادآور شد: بخشی از این موضوع مربوط به تدابیری است که ما اندیشیده‌ایم، بخش دیگر شکیل ‌کردن کتاب‌ها و تدابیری است که کتاب به دست مردم راحت برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها