شـجــاعــت حـسـیـن خـان، پـسـر و شـاگـرد اسـتـاد مشهور سیتار هند ولایت خان و از نوازندگان و مـوسـیـقـیـدانهـای بـرجسته شمال هند است. او نـوازنـدگـی سیتار را از 3 سالگی شروع کرده و اولـیـن کـنـسـرتـش را در 6 سـالـگـی بـرگزار کرده است. در بیشتر جشنوارههای مهم موسیقی در هند و بیرون از هند حضور دارد. استاد موسیقی دانـشـگـاه یـوسـیالای آمـریـکـاسـت و وقـتش را میان هند و کالیفرنیا میگذراند. ساندیپ داس، طبله نواز گروه، یکی از بهترین طبله نوازان نسل جوانتر موسیقیدانهای هند است. عضو گروه جـــاده ابـــریــشـــم یـــویــومــاســت و بــا بـسـیــاری از نـوازنـدگـان سـرشـنـاس مـوسـیـقـی کلاسیک هند هـمـکــاری داشـتـه اسـت. کـنـسـرتهـای غـزل را انـسـتـیـتـــوی مـــوســیــقــی جـهــان کــه مــوسـســهای غیرانتفاعی در نیویورک است، برگزار میکند.
یویوما
یـویـومـا نـهتـنـهـا یـکی از استادان برجسته ویلنسل کــلاسـیــک اســت، بـلـکـه مـوسـس و مـدیـر هـنـری پروژه جاده ابریشم نیز هست. اجرای این پروژه هـنـــری، فـــرهـنـگــی، آمــوزشــی در ســال 1998 در سازمانی با همین عنوان توسط یویوما پایهگذاری شــــده و هــــدف از ایــــن پــــروژه گــــرد هـــم آوردن موسیقیدانان کشورهای مختلفی که توسط جاده ابریشم به یکدیگر متصلند، عنوان شده است. پدر و مـادر ایـن هـنـرمـنـد از چـیـنـیهـای مـقـیم پاریس بودند که یویوما نیز در همین شهر به دنیا آمد و از سن 4 سالگی نزد پدر خود به آموزش موسیقی پـــرداخـــت. او ســـال 1976 از دانـشـکــده هــاروارد فارغالتحصیل شد. یویوما بیش از 75 آلبوم منتشر کــرده کــه کــارهــایــش در حــوزه کــلاسـیــک ســاز ویـلـنـسـل یـکـی از پـرفـروشتـریـن کـارهـاست. او 15بـار جـایـزه گـرمـی و یـک بـار نـیـز جایزه گرمی لاتین را دریافت کرده است.
علیاکبر مرادی
عـلـیاکـبر مرادی متولد 1336 در کرمانشاه و از استادان برتر تنبور است که از 6 سالگی نواختن این ساز را آغاز و نزد استادان تنبور آموزشهای لازم را فراگرفت به گونهای که در 10 سالگی به عـنـوان یـک نـوازنـده کـامـل تـنـبـور شـنـاخـته شد. مــرادی نــزد اسـتــادان بــرجـسـتــه تـنـبــور هـمــانـنـد سـیـدولـی حـسـیـنـی، سـیـدمـحـمـد عـلوی و دیگر استادان بنام این ساز در کردستان به تکمیل هنر پرداخت و در سن 30 سالگی نواختن تمامی 72 مـقــام مــوسـیـقــی مـقــامــی کــردسـتــان را بـا تـنـبـور آموخت و از سال 1971 زندگی حرفهای خود را آغاز کرد که از آن زمان تاکنون موفق به دریافت جوایز مهمی از جشنوارههای ایرانی شده است. او بـه عـنـوان تـکنـواز تـنـبـور سـبـک مـنـحـصر به فردی دارد که او را از دیگر نوازندگان این ساز متمایز کرده است.
علیاکبر مرادی تاکنون تعداد زیادی از اشعار و مـــوســیــقـــی مــقـــامـــی کـــردســتــان را بــه صــورت آلبومهای مجزا ارائه کرده است.