فردا برگزار می‌شود

جلسه فراکسیون اصولگرایان برای رأی اعتماد به محصولی

جلسه شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس برای بررسی رأی اعتماد به وزیر کشور به فردا چهارشنبه موکول شد.
کد خبر: ۲۱۵۳۷۹

ولی اسماعیلی عضو شورای مرکزی این فراکسیون در گفت و گو با ایرنا خاطرنشان کرد؛ قرار بود این جلسه صبح امروز سه‌شنبه برگزار شود که به دلیل آنکه هنوز زندگینامه و برنامه‌های "صادق محصولی" وزیر پیشنهادی کشور در اختیار نمایندگان قرار نگرفته است، این جلسه به روز آینده موکول شد.

رئیس جمهوری، روز شنبه در نامه‌ای، "‌صادق محصولی" را برای تصدی وزارت کشور به مجلس پیشنهاد کرد اما هیات رئیسه مجلس اعلام کرد که تا زمانی که زندگینامه و برنامه‌های محصولی در اختیار مجلس قرار نگیرد، این نامه اعلام وصول نمی‌شود.

بر اساس ماده 188 آیین نامه داخلی مجلس، رئیس جمهور مکلف است به صورت کتبی اسامی هیئت وزیران را به همراه شرح حال هریک از وزیران و برنامه دولت تسلیم مجلس کند.

رئیس مجلس نیز مکلف است در اولین فرصت در جلسه علنی وصول معرفی‌نامه وزیران را اعلام و پس از قرائت دستور تکثیر آن را صادر کند.

مجلس موظف است یک هفته پس از معرفی وزیران، جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی را برگزار کند.

مجلس چهاردهم آبان ماه رای اعتماد خود را از " علی کردان" وزیر سابق کشور پس گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها