چراغ سبز دادستان کل اسرائیل برای از سرگیری مذاکرات با سوریه‌

گروه بین‌الملل: مناخیم مازوز، دادستان کل رژیم‌صهیونیستی باوجود مخالفت‌های برخی چهره‌های با نفوذ پارلمان اسرائیل (کنست) با از سرگیری مذاکرات غیرمستقیم این رژیم با سوریه موافقت کرد. به گزارش خبرگزاری چینی شینهوا، مازوز با توجه به تلاش ایهود اولمرت، نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی برای از سرگیری مذاکرات غیرمستقیم با سوریه و درخواست برخی چهره‌های افراطی این رژیم برای ورود دادستانی کل به این پرونده اعلام کرد ممانعت از مذاکرات دیپلماتیک مقامات سیاسی به لحاظ قانونی در حوزه اختیارات این دیوان نیست.
کد خبر: ۲۱۴۲۹۵
در حالی که اولمرت خواهان از سرگیری مذاکرات است بسیاری از چهره‌های متنفذ اسرائیل از جمله نمایندگان کنست وی را فاقد اعتبار لازم برای انجام چنین مذاکراتی عنوان کرده بودند. گفتگوهای بین سوریه و اسرائیل که از سال 2000 متوقف شده  بود، مدتی است با میانجیگری ترکیه از سر گرفته شده است.

رژیم‌صهیونیستی در این مذاکرات آمادگی خود را برای خروج کامل از بلندی‌های جولان اعلام کرده اما در قبال این تعهد خواستار تضمین‌های امنیتی از سوی سوریه شده است.

زیپی لیونی، وزیر خارجه و رئیس فعلی حزب حاکم کادیما اعلام کرده در صورتی که درخواست برای گفتگوهای مستقیم با سوریه از سوی اولمرت محدود به حفظ و ادامه گفتگوها باشد با آن موافق است.  بلندی‌های جولان فلاتی به مساحت 1860 کیلومتر مربع بین کشورهای لبنان، اردن، سوریه، و فلسطین است که رژیم اسرائیل در جنگ شش روزه سال 1967 آن را به همراه بخشهایی از کرانه باختری و بیت المقدس به اشغال خود در آورد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها