بیش از 2هزار هکر و ویروس نویس با تجمع جلوی دفتر سازمان ملل در نیویورک خواستار رسیدگی حکومت به وضعیت زندگی و سلامت آنها شدند.
کد خبر: ۲۱۴۲۴
MicHA3L
رئیس هکرهای لس آنجلس برای بنیاد بهداشت آزاد
(HFHF)
گفت : ما امروز در این مکان گردهم آمده ایم تا وضعیت اسفبار خود را به مقامات مسوول گوشزد کرده و خواستار حمایت بهداشتی سازمان ملل و حکومتها شویم . به گفته وی در دنیای امنیت سیستم ها میلیاردها دلار سود به جیب شرکتهای سازنده ضدویروس و... می رود. اما ما نمی توانیم تاول های دست خود را به دلیل تماس زیاد با کیبورد، مداوا کنیم و همیشه مورد توهین قرار می گیریم.
Joltcola
از اتحادیه هکرهای امریکای جنوبی نیز گفت : از هر 10هکر امریکای جنوبی که اکثرا برزیلی نیز هستند، یک نفرشان دید خود را بدلیل نشستن 24ساعت پشت رایانه از دست داده است و این موضوع برای حکومتها که همیشه هکرها را با تو سری پس می زنند تاسف بار است . او افزود: برای همین ما به دنیای هکتیویستها (هکرهای سیاسی) وارد می شویم و با حکومتها درمی افتیم تا ما را درک کنند و به خواسته های ما اهمیت بدهند.
BigBoss
نیز که یک ویروس نویس حرفه ای است ، در حالی که اشک در چشمانش جمع شده بود گفت ، وی هزینه زیادی را جهت لاغرکردن خود کرده است . وی گفت : به دلیل آن که ساعتهای متمادی از پشت رایانه خود تکان نمی خورد، مجبور شده تا غذاهای حاضری و پرچربی را بخورد و اضافه وزن بیاورد. بیگبوس افزود، شرکت بیمه حاضر به پرداخت بیمه درمان وی برای لاغرشدن نبوده و گفته که مسوول خوردن غذاهای بنجل وی نیست . هکر دیگری هم گفت ، استرس ناشی از هجوم ناگهانی پلیس ها به خانه باعث بر هم ریخته شدن اعصاب وی شده تا جایی که از قرص استفاده می کند. گفتنی است وقتی هکرها سعی کردند با رفتن به یک کافی شاپ از شبکه بی سیم آنجا علیه سیستم های سازمان ملل استفاده کنند با خشونت پلیس روبه رو شده و متواری شدند. در این میان برخی از آنها نیز بازداشت شده که مطابق آخرین اخبار دریافتی از دوستان نیویورکی همگی آنها آزاد شده اند.