اقدامات سرکوبگرانه اسرائیل علیه اقتصاد فلسطین

جام جم آنلاین - بانک جهانی اعلام کرد اقدامات امنیتی سرکوب گرانه اسرائیل علیه فلسطینی ها از زمان آغاز انتفاضه الاقصی
کد خبر: ۲۱۴۱۱
در دو سال گذشته موجب شده است تا اقتصاد فلسطین در معرض ورشکستگی قرار گیرد.
به گزارش بخش اقتصادی شبکه تلویزیونی بی .بی .سی ، بانک جهانی در گزارش جدید خود که در واشنگتن منتشر شده ، افزوده است که درخلال دو سال اخیر، فقر در سرزمین های فلسطینی در کرانه باختری رود اردن و نوار غزه به شدت گسترش یافته است .
براساس این گزارش ، درحال حاضر نیمی از جمعیت فعال فلسطینی بیکار هستند و بیش از 60 درصد از ساکنان سرزمین های فلسطینی با درآمدی کمتر از دو دلار در روز زندگی می کنند.
به گفته بانک جهانی ، درخلال هجده ماه گذشته ، به علت اقدامات سرکوبگرانه اسرائیل به اقتصاد سرزمین های فلسطینی خساراتی بالغ بر 5 میلیارد دلار وارد آمده است که معادل کل تولید ناخالص این سرزمین ها در سال 1999 میلادی است.
بانک جهانی تاکید کرده است علت اصلی بحران اقتصادی کنونی فلسطین محدودیت هایی است که اسرائیل درمورد رفت وآمد ساکنان این مناطق برقرار کرده است و فلسطینی ها نمی توانند برای کار به اسرائیل یا دیگر مناطق سرزمین های فلسطینی بروند.
همچنین حملات مداوم ارتش اسرائیل به شهرها و مناطق مختلف در کرانه باختری و نوار غزه و وضع مقررات منع رفت وآمد در این مناطق مانع می شود تا کارگران فلسطینی بتواند برای کسب درآمد تلاش کرده یا به سرکارهای خود بروند.
براساس این گزارش ، تنها ازطریق دریافت کمکهای مالی قابل ملاحظه خارجی می توان اقتصاد فلسطین را از نابودی نجات داد.

ضربه های اسراییلی ها به اقتصاد فلسطینی ها
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها