گروه سیاسی: توقیف 3 روزه خبرگزاری فارس باعث شد کمیسیون فرهنگی مجلس از دولت بخواهد هر چه سریعتر لایحه جامع اطلاعرسانی را به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
بعد از تعطیلی 3 روزه خبرگزاری فارس در پی درج خبری در خصوص تغییر طهماسب مظاهری، رئیس وقت بانک مرکزی ، الیاس نادران و پرویز سروری 2 نماینده تهران طی سوالی از محمدحسین صفار هرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار پاسخگویی به چنین توقیفی شدند که روز گذشته کمیسیون فرهنگی با ارائه گزارشی، در این خصوص اعلام کرد خبرگزاری فارس شایسته توقیف نبوده است.
کد خبر: ۲۱۲۸۴۳
در این گزارش که در صحن علنی مجلس قرائت شد، اعلام شد که مشکل اصلی در این گونه موارد، نبود قانون جامع مطبوعات و اطلاعرسانی است؛ لذا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید هر چه سریعتر این لایحه را که در برنامه چهارم ملزم به تهیه آن شده است، به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
ستار هدایتخواه، مخبر کمیسیون فرهنگی نیز اعلام کرد که کمیسیون فرهنگی تشخیص داده سوالکننده، سوالش بر حق بوده؛ اما پاسخ وزیر در کمیسیون قانعکننده نبوده است.