آلمانیها بوش را خطرناکترین فرد برای امنیت جهان میدانند
70 درصد از شهروندان آلمانی از رئیس جمهوری آمریکا بعنوان خطرناکترین فرد برای امنیت و ثبات جهانی طی سالهای اخیر نام بردهاند.
کد خبر: ۲۱۲۷۵۷
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «ریانووستی»، بر اساس نظر سنجی انجام شده، اکثریت قریب به اتفاق مردم آلمان جرج بوش، رئیس جمهوری آمریکا را برای تبات جهان خطرناک می دانند. 71 درصد از شهروندان آلمانی در پاسخ به این سئوال که « طی سالهای اخیر چه کسی بیش از همه برای ثبات جهانی خطرناک بوده است: جرج بوش، رئیس جمهوری آمریکا یا ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه؟»، جرج بوش را انتخاب کرده و تنها 10 درصد از پوتین نام برده اند. البته 15 درصد از آنان نیز هر دو نفر را برای امنیت جهانی خطرناک دانسته اند.
حدود نیمی از شهروندان آلمانی که مورد سوال قرار گرفتند، معتقدند که روابط آلمان با روسیه بعد از مناقشه نظامی ماه آگوست در گرجستان، بحرانی تر شده است. 51 درصد از مردم از این نظریه حمایت کرده اند و در عین حال 39 درصد از آنان اظهار داشته اند که این روابط تغییری نکرده است.
همچنین طبق این نظرسنجی، 67 درصد از مردم آلمان معتقدند که عضویت گرجستان در ناتو غیر قابل قبول است.
چنین نظری بیش از همه در میان شهروندان آلمان شرقی سابق، مردم بالای 50 سال و نیز طرفداران احزاب «چپگرا» و «سبزها» دیده می شود.
تقریبا 18 درصد از مردم آلمان بر این عقیده اند که گرجستان باید به عضویت پیمان آتلانتیک شمالی بپیوندد.
بیشترین طرفداران این نظریه در میان افراد زیر 30 سال و ساکنین بخشهای غربی آلمان هستند. سایر شهروندان آلمانی نظر خاصی در این رابطه نداشتهاند.
87 درصد از شهروندان آلمانی نیز به این سوال که آیا سربازان کشورشان باید در عملیات حفاظت از صلح در گرجستان شرکت کنند یا خیر، پاسخ منفی داده اند. تنها 10 درصد از مردم چنین مسئله ای را ضروری دانسته اند.