قدردانی وزیر ارشاد از رسانه ملی

گروه رسانه: محمد حسین صفار هرندی در پایان نشست جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) در پاسخ به سوالی درباره چگونگی تعامل رسانه ملی با وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی افزود: رسانه ملی در برنامه‌ها و مقاصدی که این وزارتخانه دنبال می‌کند، حضوری جدی و تاثیرگذار دارد. وی در گفتگو با واحد مرکزی خبر تصریح کرد: این حضور در مراحل مختلف زمینه‌سازی برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌ها، پوشش اصل برنامه و پرداخت به بازتاب‌های آنها قابل مشاهده است.
کد خبر: ۲۱۲۴۰۱
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:‌رسانه ملی در عمل، در سال‌های اخیر در همراهی با وزارت ارشاد فعال‌تر و پررنگ‌تر عمل می‌کند.

وی افزود: مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ومدیران کل و شبکه‌های رسانه ملی بطور دائم درباره فعالیت‌های مشترک و مسائل مورد توجه دو حوزه مذاکره و گفتگو دارند.

صفارهرندی در پاسخ به سوالی درباره توجه فیلمسازان به معیارهای مورد توجه رسانه ملی در حوزه پخش آثار سینمایی و تبلیغات این حوزه گفت: بارها به فیلمسازان توصیه کرده‌ایم که اگر خواستار حمایت رسانه ملی در حوزه پخش آثارشان و یا پخش تبلیغات تیزرهای فیلم‌شان از طریق سیمای جمهوری اسلامی ایران هستند، باید اصول و ملاحظات رسانه ملی را در آثارشان رعایت کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها