گروه سیاسی: خطیب نمازجمعه تهران با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری دهم کلید خورده است و کم کم فضای کشور، فضای انتخاباتی میشود، گفت: انتخابات ریاست جمهوری دهم انتخابات مهمی است و سرنوشت کشور با این انتخابات رقم میخورد.
سید احمد خاتمی انتخابات را بویژه برای کشوری چون ایران جشنی سیاسی خواند و ادامه داد: انتخابات در کشوری که سالیان طولانی زیرپای دیکتاتورها دست و پا میزد جشن سیاسی است، چرا که در زمان حکومت سیاه پهلوی پدر و پسر، ارزشی برای مردم قائل نبودند و خود را همهکاره و مردم را برده خودشان میدانستند. به گزارش واحد مرکزی خبر، خطیب جمعه تهران گفت: به برکت هدایتهای امام راحل و تلاش ایثارگران و شهدا، این نعمت بزرگ برای مردم ما تدارک دیده شد که باید قدردان آن بود. وی افزود: انتخاباتی درخور شأن نظام جمهوری اسلامی است که آزاد، قانونمند و اخلاقی باشد و حضور پرشکوه مردم و رقابت در درون اعضای خانواده انقلاب در آن دیده شود. سید احمد خاتمی از مجریان، ناظران و جریانهای سیاسی خواست که زمینه برگزاری انتخاباتی سالم را فراهم کنند.
کد خبر: ۲۱۰۳۰۵
خطیب جمعه تهران همچنین از همه کاندیداها و رایدهندگان خواست که مراقب باشند در تب و تاب انتخابات، ارزشها و اصالت انقلاب گم نشود، چرا که این جفا و ناسپاسی است.