هاشمی رفسنجانی: افراطی‌گری‌ها موجب از دست رفتن فرصت پیشرفت نشود

گروه سیاسی: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که در حکومت‌های قبل انقلاب، اگر اشخاصی مانند امیرکبیر می‌توانستند اندیشه‌های خود را عملی کنند، امروز بسیار پیشرفته‌تر از کشورهایی مانند ژاپن بودیم، گفت: ما پیشرفت را آغاز کرده‌ایم و باید هوشیار باشیم با افراطی‌گری‌ها و کارهای نسنجیده این فرصت را از دست ندهیم. به گزارش ایرنا، اکبر هاشمی رفسنجانی روز گذشته طی سخنانی در همایش ایران و استعمار انگلیس که در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد بر رسیدن ایران به جایگاه اصلی خود در جهان با تکیه بر 3 رکن استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی در آینده نزدیک، تاکید کرد و ربودن دانشمندان کشورمان از سوی برخی کشورها را نتیجه ضعف برخی مدیریت‌های داخلی دانست.
کد خبر: ۲۰۹۵۷۳

وی با تاکید بر اتخاذ راهکارهای مناسب به منظور جلوگیری از خروج دانشمندان ایرانی از کشور، به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف علمی، فناوری از جمله فناوری هسته‌ای IT، بیوتکنولوژی و ... اشاره و تصریح کرد: ما واقعا راه سختی را طی کرده‌ایم و امروز، شاهد آثار استقلال خود هستیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دوران سختی که کشورمان بعد از انقلاب گذرانده است، عنوان کرد: ایران روی پای خود ایستاده و امروز تا این حد پیشروی کرده و همه این دستاوردها و پیشرفت‌ها نتیجه استقلال است.

هاشمی رفسنجانی با تاکید بر این‌که اگر جامعه ما اسلامی و آزاد نباشد مردم همکاری نمی‌کنند و اگر استقلال نباشد، هیچ چیز نخواهد بود، افزود: 3 رکن استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی 3 پایه متصل به هم هستند و در صورت نبود هر یکی از آنها، 2 رکن دیگر متزلزل خواهد شد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاریخ 170 ساله قبل از انقلاب اسلامی و برشمردن حوادث تلخ و زیانباری که در این مدت به واسطه استعمارگرانی همچون انگلیس، روسیه، فرانسه و در نهایت آمریکا بر ایران گذشت ، خاطرنشان کرد: تاریخ ما مظلوم است و بسیاری از واقعیات  آن به طور عمد مکتوم و پنهان مانده است.

حدادعادل: در صورت ضرورت، در روابط تهران و لندن بازبینی می‌شود

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی  نیز در این همایش گفت: اگر ضرورتی در بازبینی روابط ایران با انگلیس احساس شود، مجلس به وظیفه خود در این زمینه عمل می‌کند.

غلامعلی حدادعادل افزود: این نوع مسائل دیر به مجلس می‌رسد و در واقع قبل از این که مجلس بخواهد با قانونگذاری نقشی ایفا کند، مراکز دیگری مانند دولت و شورای عالی امنیت ملی اختیارات لازم را در این زمینه دارند. حدادعادل، خواستار هوشیاری مردم بویژه نسل جوان در برابر توطئه‌های جدید استعماری شدو گفت: اصولا مجلس در سیاست خارجی سعی می‌کند نقش درازمدت‌تری ایفا کند، چون سیاست خارجی تابع شرایط بسیاری است و مبانی آن احتیاج به قانونگذاری دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها