برج میلاد متری 4 میلیارد تومان هم شوخی بود!

چندی پیش خبری شایع شد مبنی بر اینکه برج میلاد کج شده است و این بار همان شایعه کننده در آگهی طنزی اعلام کرده است، واحدهای اداری برج میلاد متری 4 میلیارد تومان به فروش می‌رسد.
کد خبر: ۲۰۶۶۶۲

فرورتیش رضوانیه فردی 24 ساله و شایعه‌گر برج میلاد در گفتگو با فارس در خصوص چاپ آگهی طنزی در یکی از روزنامه‌های صبح با عنوان فروش واحدهای اداری برج میلاد متری 4 میلیارد تومان، گفت: با توجه به نزدیک شدن به زمان افتتاحیه این کار را انجام دادم.
وی ادامه داد: پایین برج میلاد از طریق مزایده چند ماه پیش اجاره داده شده است.

رضوانیه افزود: در این تصویر من عکس برج میلاد را گذاشته و بعد نوشته‌ام فرصت بی‌نظیر فروش واحدهای اداری 50 و 40 متری برج میلاد فقط 4 میلیارد تومان. واقعاً این رقم بالاست من نمی‌دانم چرا بعضی از رسانه‌ها این موضوع را باور کرده‌اند.

وی در پاسخ به این پرسش که شما قبلاً هم شایعه کرده بودید که برج میلاد کج شده است؟ گفت: بله این هم یک شوخی بود و دروغ 13 نام گرفت.

رضوانیه ادامه داد: در آن زمان برج میلاد اصلاً شناخته شده نبود و در صفحه‌ای که دروغ های 13 نوشته می‌شد این مطلب چاپ شد تا مردم فقط بخندند.

محمدباقر قالیباف شهردار تهران و سایر مقامات شهرداری نسبت به این شایعه واکنش نشان داده و فروش متری 4 میلیارد تومانی واحدهای اداری برج میلاد را تکذیب و اعلام کردند فقط واحدهای اداری و تجاری برج میلاد اجاره داده می‌شود.

محمد هادی ایازی سخنگوی شهردار تهران در گفتگو با فارس با اشاره به انتشار خبری مبنی بر این که بخش‌های تجاری برج میلاد با قیمت متری 4 میلیارد تومان به فروش می‌رسد، گفت: این موضوع را تکذیب می‌کنیم، طنزی در ضمائم روزنامه همشهری نوشته شده بود که بر اساس آن برخی از خبرگزاری‌ها مطالبی عنوان کردند که ما همه آن‌ها را تکذیب می‌کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که قیمت اجاره‌ بهای مجتمع‌های تجاری برج چگونه است؟ گفت: بستگی به طبقه، نوع کاربری و متراژ دارد. مثلاً برای یک بانک در طول یکسال اجاره بها حدود 5/1 میلیارد تومان خواهد بود.

وی گفت‌: راس برج شامل 12 طبقه و با‌ هزار متر زیربناست. آنتن برج 120 متر ارتفاع دارد و شهرداری تهران در این 3 قسمت هیچ چیزی برای فروش ندارد.

سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد: هر چیزی که قابلیت واگذاری داشته باشد، فقط در قالب اجاره‌نامه‌های یک‌ساله، 2 ساله و 5 ‌ساله واگذار می‌شود.

وی تأکید کرد: به هیچ عنوان در برج میلاد فروش نداریم و فقط بخش‌های از آن را اجاره خواهیم داد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) 13 مهر ماه در خبری اعلام کرده بود «فروش مراکز تجاری برج میلاد،هر متر مربع 4 میلیارد تومان! »

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها