ارتش آمریکا:

حزب‌الله بسیار قوی‌تر از ارتش کشورهای عربی است

ارتش آمریکا در گزارشی رسمی درباه عملکرد حزب‌الله لبنان در جنگ 33روزه اعلام کرد که این حزب، جنگ لبنان را به صورت یک ارتش منظم و بسیار بهتر از ارتش‌های مطرح کشورهای عربی اداره کرد.
کد خبر: ۲۰۶۶۶۰

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری فلسطین‌الیوم، آکادمی مطالعات استراتژیک وابسته به ارتش آمریکا در گزارش خود که درباره وضعیت حزب‌الله لبنان تهیه کرده، اعلام کرد که حزب‌الله جنگ 33 روزه را به شکل یک ارتش منظم اداره کرد.

در این گزارش آمده است که عملکرد حزب‌الله لبنان در طول جنگ بسیار بهتر از عملکرد نیروهای ویژه "صدام حسین" رئیس‌جمهور معدوم عراق یا عملکرد ارتشهای مصر و سوریه در جنگ علیه رژیم صهیونیستی بوده است.

گزارش رسمی دولت آمریکا که در رابطه با پیامدهای جنگ 33روزه بر آینده ارتش رژیم صهیونیستی تهیه شده است، می‌افزاید: حزب‌الله شهروندان لبنانی را وارد درگیری‌ها نکرد و نظامیان خود را در پشت شهروندان مخفی نکرد، بلکه نظامیان حزب‌الله در خطوط دفاعی و در مکانهای فرود موشکهای اسرائیلی حضور داشتند.

بر اساس استنادات این گزارش رسمی، حزب‌الله در طول این جنگ نظم و انضباط بسیار دقیقی در اجرای دستورات نظامی داشته است.

این گزارش همچنین به کمبودهای حزب‌الله در این مدت اشاره کرده و می‌نویسد؛ با اینکه این حزب با مشکلات عدیده‌ای مواجه بود و عملیات نظامی آن به صورت کامل به اجرا در نمی‌آمد اما این حزب، جنگ دوم لبنان را بسیار بهتر از ارتشهای مطرح کشورهای عربی اداره کرد و موفق شد خسارات فراوانی به ارتش اسرائیل وارد کند.

در پی دومین تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و شکست ارتش این رژیم در مقابله با نیروهای حزب‌الله بود که کمیته "وینوگراد" با انتشار گزارشی "ایهود اولمرت" نخست وزیر،"عمیر پرتس" وزیر دفاع و "دان حالوتس" رئیس ستاد مشترک ارتش را مسئول اصلی شکست در جنگ لبنان دانست .

بعد از انتشار این گزارش تغییر در رهبران نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی بالا گرفت، دان حالوتس و عمیر پرتس در فاصله کمی از پایان جنگ از سمت خود کنار رفتند و مدتی بعد نیز دامنه این شکست دامن اولمرت را نیز گرفت.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها