چند روز بعد همان مرد، بار دیگر با تلفن همراهم تماس گرفت و گفت از من خوشش آمده و تصمیم به دوستی دارد.ابتدا به حرفهایش توجهی نکردم تا این که پس از تماسهای تلفنی مکرر وی، به او مسعود علاقهمند شدم و هر از گاهی در خیابان با هم ملاقات میکردیم.
دوستی که دردسر آفرید
وی ادامه داد: هفته گذشته مسعود با من تماس گرفت و خواست تا برای تفریح با او به باغ یکی از اقوامش در اسلامشهر بروم که قبول کردم. وقتی به آن باغ رسیدیم، متوجه نقشه پلید وی شدم که در قبال خواستهاش مقاومت کردم، اما او با زور و تهدید، مرا مورد آزار و اذیت قرار داد و متواری شد.
به دنبال اظهارات دختر جوان، پرونده شرور آزارگر به اداره آگاهی تهران ارسال و جستجو برای دستگیری وی آغاز شد تا اینکه 2 روز پیش جوان آزارگر هنگامی که در جنوب تهران در حال مسافرکشی بود، شناسایی و دستگیر شد و پس از انتقال به مرکز پلیس، در بازجویی به جرم خود اعتراف کرد.
بنابراین گزارش، مسعود جوان آزارگر با قرار قانونی روانه زندان شد تا تحقیقات تکمیلی از وی صورت گیرد.