حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا چندی پیش وفا غفاریان - رییس هیات مدیره شرکت سهامی مخابرات ایران - در خصوص طرح مشترک مخابرات ایران با شرکتهای ارایهدهنده اینترنت پرسرعت (ندا) برای کاهش بهای اینترنت پرسرعت و بهبود کیفی پهنای باند گفته بود: جلسهای با این شرکتها برای بحث و گفتوگو در خصوص اینترنت پرسرعت خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا مخابرات ایران در مورد اینترنت پرسرعت تنها با شرکتهای ندا همکاری خواهد کرد یا خیر؟ اظهار کرده بود: در حال حاضر به دلیل این که شرکتهای ندا دارای پروانه لینک و محتوا در کشور هستند و امور اینترنت پرسرعت نیز بر عهده آنها بوده است، مخابرات ایران فعلا با این شرکتها گفتوگو خواهد کرد.
غفاریان در عین حال تأکید کرده بود: در این طرح در صورت نرسیدن به نتیجه با شرکتهای ندا، فضا برای دیگر شرکتها دارای پروانه باز است و محدودیتی نداریم.
وی همچنین از برنامهریزی و اجرای طرح مشترک برای کاهش بهای اینترنت پرسرعت و بهبود کیفیت عرضه آن در کشور با همکاری شرکت های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت خبر داده بود. به گفته او اولین نکته در بحث اینترنت پرسرعت، بهای آن است که باید با متوسط درآمد خانوار همخوانی داشته باشد تا سرمایهگذاری در این زمینه توجیهپذیر شود و دومین نکته در زمینه اینترنت پرسرعت، افزایش سطح پوشش اینترنت پرسرعت در کشور و توسعه امکان واگذاری در مناطق مختلف کشور است.
وی به تشکیل جلساتی برای بررسی موضوعاتی چون قیمت و پهنای باند اینترنت پرسرعت در ستادی با حضور وزیر ارتباطات اشاره و عنوان کرده بود: در این ستاد که شرکتهای ارایه دهنده اینترنت پرسرعت نیز حضور دارند، با رفع بحث قیمت و پوشش اینترنت پرسرعت جهش مناسبی در این زمینه در کشور شاهد خواهیم بود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....