دستگاه‌های بدهکار سبد کالای ماه رمضان دریافت نمی‌کنند

در حالی که بسیاری از خانواده‌هایی که درنوبت دریافت سبد کالای ماه مبارک رمضان همچنان در انتظار هستند، معاون توسعه بازرگانی داخلی سازمان بازرگانی استان تهران گفت: دستگاه‌های بدهکار به این معاونت در استان تهران، سبد کالای ماه مبارک رمضان دریافت نمی کنند.
کد خبر: ۲۰۴۳۸۶

بهمن حاجعلی امروز چهارشنبه به ایرنا گفت: بیشتر دستگاه‌ها بابت مرحله اول سبد کالای ویژه شب عید به معاونت بازرگانی داخلی استان تهران بدهکارند لذا این سازمانها تا زمانی که تسویه حساب نکنند، سبد کالای ماه مبارک رمضان به آنها تعلق نخواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه معاونتهای مالی هر دستگاه موظف به کسر 160 هزار ریال از حقوق کارمندان خود برای دریافت این کالاها هستند، گفت: این دستگاه‌ها با پرداخت مبلغ مورد نیاز به تعاونی های خود می توانند سبد کالای ماه رمضان را دریافت کنند. مابه التفاوت ارزش کالاها نیز بصورت یارانه توسط دولت تامین خواهد شد.

حاجعلی با اشاره به اینکه تعاونی های استان تهران در چهار اتحادیه سامان یافته اند، ادامه داد: نمایندگان تعاونی های نیروهای مسلح برای دریافت سهمیه خود باید به اتحادیه "اتکا"، کارمندان دولت به "اسکاد"، کارگران به "امکان" و فرهنگیان نیز به فروشگاههای "فرهنگیان" مراجعه کنند.
وی افزود: بعضی از تعاونی های دستگاهها در حال توزیع اقلام این سبد می باشند و هیچ مشکل و محدودیتی در میزان توزیع این کالاها وجود ندارد.

این در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها و کارکنان ادارات هنوز نتوانسته‌اند این سبد کالا را دریافت کنند؛ با توجه به این که ماه مبارک رمضان رو به پایان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها