مسئول مرکز اطلاعات راههای کشور:

برخی راه‌های کشور در روزهای آینده بسته است

مسئول مرکز اطلاعات راه های کشور اعلام کرد؛ برخی مسیرهای ارتباطی کشورمان به منظور ترمیم و بازسازی ، طی روزهای آینده مسدود خواهند بود.
کد خبر: ۲۰۳۴۸۵

«محمدرضا علامی» امروز شنبه در گفتگو با ایرنا با بیان این مطلب گفت: محور فیروزکوه (تهران - قائمشهر) به منظور تعمیر و مرمت پل ورسک و همینطور تونل چپ دره واقع در استان مازندران از روز یکشنبه (فردا) تا سه ‌شنبه هفته جاری از ساعت هفت تا 18 به طور کامل مسدود خواهد شد.

وی در ادامه اظهار داشت: طی این مدت رانندگان وسایل نقلیه می‌توانند از طریق دیگر محورهای شمالی کشور با احتیاط و رعایت نکات ایمنی تردد کنند.

علامی در مورد دیگر محورهای ارتباطی کشور گفت : همچنین محور سمنان - فیروزکوه واقع در استان سمنان به علت انجام عملیات بهسازی محور و روکش آسفالت حدفاصل پاسگاه پلیس راه "افتر" تا "گردنه بشم" از تاریخ بیست و ششم شهریور ماه جاری به مدت یک ماه مسدود اعلام شده است.
به گفته وی، در مدت مسدود بودن این محور ، رانندگان وسایل نقلیه می‌توانند از طریق محورهای سمنان - شهمیرزاد - فولاد محله - ساری و همیطور از طریق محور ایوانکی - آبسرد تردد کنند.

علامی همچنین از مسدود شدن محور داران - الیگودرز واقع در استان اصفهان خبر داد و گفت: این محور به منظور احداث یک دستگاه پل در محدوده روستای حصور (کیلومتر 13) ، از تاریخ بیست و چهارم شهریور ماه 87 به مدت یک ماه مسدود شده است.

وی سپس جاده انحرافی احداثی در محدوده اجرای عملیات را به عنوان مسیر جایگزین برای رانندگان وسایل نقلیه عبوری عنوان کرد.
مسئول مرکز اطلاعات راه های کشور همچنین گفت: در استان هرمزگان نیز در مسیر حاجی آباد - سیرجان (حدفاصل کیلومتر 38 تا 40 و 70 تا 75) و مسیر حاجی آباد - سیرجان (کیلومتر 55 تا 64) از امروز به مدت یک ماه بین ساعت های هفت تا 18 همزمان با عبور ترافیک، عملیات مرمت و لکه گیری آسفالت انجام خواهد شد.

این مقام مسئول همچنین افزود: همچنین در مسیر کلات - مشهد حد فاصل کیلومتر هشت تا 10 و 19 تا 85 از تاریخ 18 شهریورماه جاری به مدت یک ماه عملیات ریزش برداری همزمان با عبور ترافیک انجام می‌شود.
 
وی ادامه داد: در محور هندیجان - دیلم واقع در استان خوزستان نیز به منظور احداث یک دستگاه پل در محدوده کیلومتر 28 ، از تاریخ 17 شهریور ماه 87 تا اطلاع بعدی مسدود است و تردد وسایل نقلیه وسایل نقلیه از طریق جاده انحرافی احداث شده ، صورت می‌گیرد.

علامی سپس به محور شمشک به دیزین اشاره کرد و گفت: محور شمشک به دیزین حدفاصل قله تا هتل دیزین که به منظور انجام عملیات راهسازی از تاریخ 11 شهریور ماه 87 مسدود شده بود، همچنان تا اطلاع ثانوی مسدود است.

وی افزود: رانندگان وسایل نقلیه باید صرفا از طریق جاده کرج - چالوس تردد کنند.
مسئول مرکز اطلاعات راه های کشور سپس ادامه داد: تردد در مسیر باخوز - تربت حیدریه واقع در استان خراسان رضوی به دلیل انجام عملیات بهسازی در محدوده کیلومتر 32 که از تاریخ دهم شهریور ماه جاری به مدت یک ماه مسدود اعلام شده بود، از طریق جاده انحرافی صورت می‌گیرد.

علامی همچنین اظهار داشت: در مسیر ارومیه - سلماس و همچنین خوی - بازرگان در استان آذربایجان غربی نیز تا اطلاع بعدی در طول روز عملیات راهسازی همزمان با عبور ترافیک انجام می‌شود.

وی در پایان گفت: محور اردبیل - مغان در استان اردبیل به دلیل احداث پل زیرگذر، در محدوده کیلومتر سه و همینطور کیلومتر 17 تا اطلاع بعدی مسیر مسدود است و تردد وسایل نقلیه از طریق کنارگذر صورت می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها