اعتراض اصناف به اجرای زودهنگام مصوبه مالیات بر ارزش افزوده

رئیس شورای اصناف می‌گوید: اصناف نسبت به اجرای زودهنگام مصوبه مالیات بر ارزش افزوده از اول مهر ماه اعتراض دارند ؛ چراکه هنوز فرهنگ پرداخت مالیات توسط مصرف‌کنندگان در کشور وجود ندارد.
کد خبر: ۲۰۳۴۶۷
محمد آزاد، رئیس شورای اصناف در گفتگو با برنا با انتقاد از اجرای مالیات بر ارزش افزوده در واحدهای صنفی گفت: وزارت اقتصاد در تیرماه قانون مالیات بر ارزش افزوده را ابلاغ کرد و خواهان اجرای آن در اول مهر ماه سال جاری است.

وی با اشاره به جلسه مشترک اصناف با رئیس سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در این نشست صنوف نسبت به اجرای زودهنگام این مصوبه اعتراضاتی داشتند؛ چراکه اجرای مالیات بر ارزش افزوده به این سرعت در واحدهای صنفی امکان‌پذیر نیست.

به گفته آزاد تا زمانی که مردم یعنی مصرف‌کنندگان بخواهند خود را با سیستم پرداخت مالیات برای خرید کالا آشنا کنند زمان زیادی لازم است؛ چراکه در این خصوص فرهنگ‌سازی نشده است.

وی با بیان این‌که تنها چند روز مانده به اجرای این قانون در اول مهر امسال، کتاب قانون مالیات بر ارزش افزوده به دست اصناف رسیده است، تصریح کرد: براین اساس مقرر شده است تمام واحدهای صنفی که روزانه یک میلیون تومان درآمد دارند هر 3 ماه یک بار 3 درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنند.

وی با بیان این‌که دریافت 3 درصد مالیات از مردم از اول مهر به دلیل نبود فرهنگ پرداخت مالیات در کشور توسط واحدهای صنفی بسیار مشکل است، اظهار کرد: از اول مهر هر کالایی که در واحدهای صنفی معامله شود مشمول مالیات خواهد شد؛ اما اجرای زودهنگام این پروژه موجب اعتراض مردم و واحدهای صنفی خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها