بررسی تحولات قفقاز در دیدار وزرای خارجه ایران و آلمان

منوچهر متکی وزیر امورخارجه کشورمان که به آلمان سفر کرده است،درادامه رایزنی های خود پیرامون قفقار ، طی سفر به برلین با اشتاین مایر وزیر امور خارجه آن کشور دیدار و گفتگو کرد.
کد خبر: ۲۰۲۴۶۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اداره کل اطلاعات ومطبوعات وزارت امورخارجه ، متکی در این دیدار با اشاره به اهمیت منطقه قفقاز و ضرورت ثبات و امنیت دراین منطقه گفت: هدف جمهوری اسلامی ایران از رایزنی های منطقه‌ای دستیابی با ساز و کاری مناسب برای ایجاد صلح دراین منطقه حساس و مهم است.

متکی افزود: در همین راستا رایزنی هایی با کشورهای روسیه، آذربایجان انجام گرفت و در ادامه آن دیدار وزیر خارجه ارمنستان از ایران نیز در دستور کار قرار دارد.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: ‌به موازات فعالیت های منطقه ای، جمهوری اسلامی ایران معتقد است که باید از ظرفیت ها و علائق اروپا دراین خصوص نیز استفاده گردد و سفر به آلمان درهمین راستا صورت می گیرد.

دراین دیدار اشتاین مایر وزیر امور خارجه آلمان ضمن استقبال از ابتکار کشورمان گفت: آلمان برضرورت صلح و ثبات در منطقه حساس قفقاز تاکید دارد و از هر ابتکاری درجهت نیل به این هدف حمایت می‌کند.

وزرای خارجه دو کشور همچنین در خصوص آخرین روند روابط دوجانبه و بهره برداری بیشتر از ظرفیت های دو کشور در گسترش روابط ، همکاری مشترک در زمینه مبارزه به تروریزم و افراط گرائی و جنایات سازمان یافته تاکید کردند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها