پس از اخاذی به بهانه انتشار فیلم‌های غیراخلاقی‌

مرد معتاد، همسرش را یک هفته در خانه زندانی کرده بود

گروه حوادث:‌ زن جوانی که با تهدیدهای شوهرش، با وی همکاری می‌کرد تا با تهیه فیلم سیاه از رانندگان اخاذی کند، وقتی تصمیم گرفت راز جرایم شوهرش را به پلیس اطلاع دهد، از سوی شوهرش یک هفته زندانی شد. به گزارش خبرنگار جام‌جم، زن جوان پس از مشاجره با شوهر معتادش به درون اتاق رفت تا با برداشتن چمدانش برای همیشه شوهرش را ترک کند که هنگام جمع کردن وسایلش متوجه چرخیدن کلیدی در قفل در اتاق شد و وقتی به سمت در اتاق رفت، مشاهده کرد در اتاق قفل شده است، چند بار دستگیره در اتاق را چرخاند؛ اما بی‌فایده بود و کسی به او پاسخ نداد.
کد خبر: ۱۹۹۷۸۹

زن هر چه داد و فریاد و شیون کرد که همسایه‌ها صدایش را بشنوند، اما کسی متوجه سر و صدای او نشد.

روزهای بعد نیز خیلی تلاش کرد تا خود را از اتاقی که در آن زندانی شده بود، نجات دهد، فایده‌ای نداشت و سرانجام پس از یک هفته، زن آخرین تلاش‌هایش را به کار گرفت و قفل در را شکست و هراسان از منزل خارج شد و با حضور در مرکز پلیس استان تهران، ماجرا را به ماموران اطلاع داد و برای دستگیری شوهرش از پلیس درخواست کمک کرد.

گوشی تلفن همراه راز گشود

ماموران به همراه زن شاکی به منزل وی در یکی از محله‌های کرج عزیمت کردند و در بررسی از آن محل، به صحت گفته‌های وی پی بردند و به بررسی از داخل منزل زن جوان پرداختند و یک گوشی تلفن همراه را که داخل کمد اتاق جاسازی شده بود، کشف و ضبط کردند و در بررسی از گوشی تلفن همراه، تصویر غیراخلاقی از یک مرد و زن غریبه را که در آن ثبت شده بود، به دست آوردند.

بنابر این ماموران به زن جوان مشکوک شدند و او را با هماهنگی قضایی بازداشت و به مرکز پلیس استان تهران منتقل کردند و وی در بازجویی‌ها، دچار تناقض‌گویی‌های متعدد شد و سرانجام راز جرایم سیاه همسرش را فاش کرد.

راز جرایم سیاه شوهر فاش شد

زن جوان در اظهاراتش به پلیس گفت: چندی پیش که متوجه شدم شوهرم معتاد است، قصد جدایی از وی را داشتم که تهدیدم کرد در صورت جدایی، مرا خواهد کشت و من به ناچار از تصمیمم منصرف شدم.

پس از مدتی، شوهرم مرا مجبور کرد با وی همکاری کنم تا از رانندگان اخاذی کند. به دنبال تهدیدهای وی، بناچار با او همکاری کردم.زن جوان ادامه داد: در محله‌های مختلف کرج پرسه می‌زدم و به عنوان طعمه در مسیر رانندگان قرار می‌گرفتم و بعد به عنوان مسافر سوارخودروی آنها می‌شدم و در میانه راه با فریب رانندگان، آنها را به منزلم دعوت می‌کردم و شوهرم با نقشه قبلی، خودش را پنهان می‌کرد و به محض ورود ما به خانه؛ وارد اتاق  می‌شد و داد و فریاد راه می‌انداخت که این زن، همسرم است و تهدید به شکایت و آبروریزی می‌کرد و حتی با تهدید چاقو از رانندگان می‌خواست که کنار دختر فراری یا زن معتادی که قبلا در دام خود انداخته بودیم، قرار گیرند و فیلم غیراخلاقی از آنها تهیه می‌کرد.به این ترتیب، با اخاذی از رانندگان، در صورت مقاومت آنها تهدیدشان می‌کرد که فیلم سیاه آنها را در سطح شهر پخش می‌کند.وی افزود: چندی پیش، دچار عذاب وجدان شدم و تصمیم گرفتم دیگر با شوهرم همکاری نکنم و ماجرا را به پلیس اطلاع دهم که شوهرم متوجه موضوع شد و پس از مشاجره با من، مرا به مدت یک هفته در یکی از اتاق‌ها زندانی کرد و متواری شد.

بنابر این گزارش، به دنبال اظهارات زن جوان، وی با قرارقانونی از سوی بازپرس دادسرای امور جنایی کرج بازداشت شد و تحقیقات تکمیلی برای دستگیری شوهر اخاذ وی و دیگر همدستان آنها ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها