رئیس‌جمهور: بدخواهان ملت‌ها در سراشیبی سقوط قرار گرفته‌اند

گروه سیاسی: رئیس‌جمهور گفت: امروز بدخواهان ملت‌ها در سراشیبی سقوط قرار گرفته‌اند و در همه عرصه‌های سیاسی و فرهنگی با بن‌بست کامل مواجه شده‌اند و ایده‌های آنها از سوی ملت‌ها رد شده و ملت‌ها در برابر آنان ایستاده‌اند. به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد در نوزدهمین جشن دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی افزود: قدرت‌های زورگو در عرصه اقتصادی دچار بحران شده‌اند و موتور نظامی آنها که پشتوانه زورگویی‌ها و تجاوزات و تحمیل‌ها بود از کار افتاده و با شکست و افول مواجه شده‌اند و راهی جز بازگشت به فرهنگ دینی، ارزش‌های الهی و تبعیت از آموزه‌های پیامبران بزرگ برای برون رفت از این بن‌بست‌ها ندارند.
کد خبر: ۱۹۹۳۴۰
احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران با حرکت در مسیر نورانی گشوده شده توسط امام راحل و شهدا، برخلاف خواست دشمنان بشریت و تحریم‌ها و تهدیدها، پیشاپیش ملت‌های آزاده به سوی قله‌های شرف و علم و برادری و عدالت‌خواهی حرکت می‌کند.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که امروز ملت ایران محبوب‌ترین ملت نزد همه ملت‌هاست، گفت: در مقابل چهره تابناک ملت ایران، چهره بدخواهان و دشمنان این ملت قرار دارد که بدمنظرترین و کریه‌ترین چهره است و صاحبان این چهره منفور ملت‌ها در انزوای کامل قرار دارند.

وی تاکید کرد: ملت ایران، ملتی مقتدر است و کشور ما امروز به قدرت بزرگی در جهان مبدل شده، اما ملت‌ها خوب می‌دانند که این قدرت صالح و دارای فرهنگ و پیام‌آور صلح و برادری و امنیت بر پایه خداپرستی و عدالت است.

احمدی‌نژاد افزود: ایران اسلامی دشمن مستکبران، غاصبان، زورگویان و ظالمان و دوست صمیمی ملت‌ها بویژه ملت‌های مظلوم است و پیام ما پاسخ به نیازهای بشریت است و راه ما راه اسلام، سعادت و پیشرفت است.

رئیس‌جمهور گفت: قدرت‌های بدخواه ملت‌ها که در دنیا اقلیت هستند، تلاش می‌کنند خود را اکثریت معرفی کنند و با سوءاستفاده از مراکز مدیریت و سازمان‌های بین‌المللی همه همت خود را صرف تحمیل خواسته‌های اهریمنی ملت‌ها کردند، اما ایستادگی رهبری و ملت ایران شکست قطعی را به جبهه بدخواهان ملت‌ها تحمیل کرد. رئیس‌جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود حرکت درونی ناجا را پویا و رو‌به جلو توصیف کرد و از فرماندهان این نیرو به عنوان انسان‌هایی مبتکر، دلسوز ملت، عاشق خدمت و معتقد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام یاد کرد و تلاش‌هایی که در دانشگاه این نیرو صورت می‌گیرد را  پاس داشت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها