همسر مرد جوان راز قتل سوم را فاش کرد

گروه حوادث: به دنبال اعترافات تکان‌دهنده جوانی که تاکنون مرتکب 2 فقره قتل عمدی شده است، همسر وی روز گذشته از یک فقره قتل غیرعمدی دیگر از سوی شوهرش خبر داد. به گزارش جام‌جم، به دنبال وقوع یک فقره جنایت در روز 25 تیر ماه امسال در منطقه مهرآبادجنوبی که در آن 2 راکب یک دستگاه موتورسیکلت با حضور در یکی از محله‌های این منطقه جوانی به نام مهدی را با قمه به قتل رسانده و متواری شدند، پرونده این جنایت به دستور بازپرس حسین اصغرزاده به پلیس آگاهی ارجاع و با پیگیری و تحقیق در این زمینه، ردپای یک زن در این جنایت به دست آمد که با احضار وی به پلیس آگاهی، وی اعتراف کرد این جنایت از سوی همسر سابقش رسول و برادرشوهرش انجام شده؛ زیرا وی پس از جدایی قصد ازدواج با مهدی (مقتول) را داشته است.
کد خبر: ۱۹۶۳۵۲
با سرنخ‌هایی که در این ارتباط به دست آمد، ماموران در مرحله بعدی رسول را دستگیر کردند که وی اعتراف کرد، با اطلاع از ارتباط مقتول با همسرش، نقشه قتل را کشیده و سپس به اتفاق برادرش در محل سکونت وی حضور یافته و مقتول را به قتل رسانده است.

در حالی که تحقیق از متهم ادامه داشت، همسر متهم روز گذشته در شعبه دوم بازپرسی پرده از 2 فقره قتل دیگر برداشت و به قاضی گفت: رسول پیش از قتل مهدی، پسرعمه‌ام به نام کیانوش را به قتل رسانده است و 6 ماه پیش نیز او در منطقه حسینی فردوس با یک عابر سالخورده تصادف کرد و پس از آن که متوجه شد وی جان خود را از دست داده است، متواری شد.

به دنبال این اظهارات، تحقیق از رسول آغاز شد که وی اعتراف کرد، 11 سال پیش وقتی متوجه شدم کیانوش با همسرم ارتباط دارد، او را به قتل رساندم و راز این جنایت را مخفی کرده بودم. متهم در ادامه به قتل مرد عابر و فرار از صحنه نیز اعتراف کرد.

رسول (عامل جنایت) در بخشی از اعترافات خود گفت: پس از قتل مهدی، بار دیگر با همسرم آشتی کردم و تصمیم گرفتیم شب قبل از چهلم مقتول با نبش‌قبر جسد او را خارج و سپس آن را مثله کنیم که منصرف شدیم.

بازپرس اصغرزاده با صدور دستور قضایی مبنی بر ادامه تحقیقات به <جام‌جم> گفت: با توجه به اعترافات و گفته‌های متهم، احتمال افزایش جنایت از سوی وی وجود دارد؛ لذا موضوع پرونده اتهامی این متهمان به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها