ترانزیت 107 هزار تن انواع کالا از گمرک سیستان و بلوچستان

ناظر گمرکهای سیستان و بلوچستان گفت: بیش از 107 هزار و 998 تن انواع کالا در چهار ماهه نخست امسال از طریق گمرکهای میرجاوه، چابهار و میلک ترانزیت شده است.
کد خبر: ۱۹۶۰۲۲

 "محمود براهویی نژاد" در گفت وگو با ایرنا بیان کرد: ارزش دلاری این میزان کالا بیش از 353 میلیون و 922 هزار دلار است.

وی اظهار داشت: میزان کالاهای ترانزیت شده امسال از نظر وزن در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته پنج درصد افزایش داشته است.

او ادامه داد: مسیر ترانزیتی کالاها از کشورهای پاکستان، ترکیه، ترکمنستان، آذربایجان به سمت کشورهای عراق، پاکستان، ترکیه، ترکمنستان، آذربایجان و افغانستان بوده است.

مدیر کل گمرک زاهدان همچنین مقدار کالاهای ترانزیت داخلی امسال را 115 هزار و 429 تن ذکر کرد.

وی اظهار داشت: ارزش این میزان ترانزیت توسط گمرکها و بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان بیش از 42 میلیون و 569 هزار دلار است.

براهویی نژاد بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 44 هزار و 489 مسافر نیز از خدمات گمرکی گمرکهای استان بهره منده شده اند.

وی گفت : این تعداد مسافر از طریق گمرکهای میلک، میرجاوه، فرودگاه های زاهدان و چابهار و همچنین منطقه آزاد چابهار رفت و آمد کرده اند.

ناظر گمرکهای سیستان و بلوچستان گفت: در راستای اجرای طرح بازگشت داوطلبانه اتباع بیگانه نیز روزانه شمار زیادی از کشور طرد و یا خارج می شوند که کارهای کنترلی آنان توسط گمرک میلک انجام می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها