فرمانداران مخالف دولت اوو مورالس رئیس جمهور بولیوی در پنج منطقه این کشور اعتصاب کردند.
کد خبر: ۱۹۵۸۹۶
به گزارش خبرگزاری فارس ، این اعتصاب 24 ساعته که روز گذشته در ایالت های خودمختار طلب سانتا کروز، بنی، تاریخا، پاندو و چوکیساکا در اعتراض به تدابیر اقتصادی دولت آغاز شد به بروز تنش و برخوردهای خشونت بار بین طرفداران و مخالفان دولت بولیوی انجامید.
در همین حال دولت بولیوی با تایید اعتصاب در مناطق یاد شده اعلام کرد که این اقدام مخالفان تنها در مراکز ایالتها صورت گرفته و در دیگر نقاط اوضاع عادی است.
روبن گامارا معاون وزیر کشور بولیوی با اشاره به این مطلب افزود: سازمان های اجتماعی و افرادی که زندگی آنها با کار روزانه تامین می شود با اعتصاب مخالفت کرده اند.
معاون وزیر کشور بولیوی همچنین با اشاره به خشونت های صورت گرفته در نتیجه اعتصاب گفت: بیشتر ساکنان مناطق تحت حکومت فرمانداران مخالف نیز این حرکت را محکوم کرده اند.
ایساک آوالوس رئیس کنفدراسیون کارگری کشاورزان بولیوی هم تصریح کرد: مخالفان در صدد بی ثبات کردن و تجزیه کشور هستند اما چنین هدفی هرگز محقق نخواهد شد.